Gunesdogdu minicikellersss bu saydıklarınizi kabul eden karsilayan özel sağlık sigortası yok ki zaten, ben mi yanlış biliyorum?
minicikellersss Gunesdogdu istersen karşılatabilirsin durumun çok iyiyse paraya kıyar ödersin. 10 bin poliçe fiyatı ödeyip 100 binlik ameliyatını olursun ÖRNEK 😌😌
Mom079 Mom9 eh işte kuzum. Ama o kadar para verilmez bence. Daha uygun bi fiyata dr arayışına girilebilir.
Elisibel Balkupum2505 canım öok çok mantıklı 5541264898 sigortacının numarası mesaj atıp fiyat al yaptrmasak mafolmuştuk
Elisibel Omero21 kesinlkle yaptırın yoksa her ay o kdr para vermk çok zor sigortacımzn numarasını vereyim mesaj atıp bilgi alın isterseniz 5541264898
Elfzynpnl KereMini1 bende onu sorcaktim bizde oraya miktat beye gidiyoruz aşırı memnunuz acaba yeni ücreti ne kadar 125 lira idi hoş 200 olsa yine gidicez 😊
Zeykuzey Elfzynpnl bebeğiniz kaç aylık ben 5. Ay kontrolünde miktar beye gittim ve ben memnun kalmadık pek konuşmadı sadece çocuğumu muayene etti . Ben sordukça söyledi ilk defa gittiğim için mi öyleydi anlayamadım
biregesevdasi Omero21 eşimin fabrikası bebeğime özel sağlık sigortası yaptı sadece 15 ödüyoruz özel aşılar dahil her şey bedava ..
Seymasaf_16 Omero21 benim eşimin çalıştığı işyeri yaptığı için ben ve oğlum direk tamamlayıcı sigorta yaptırabiliyoruz. Normalde Nisan da yapılıyordu ama doğum nisanı geçerse sonrasında yaptırabiliyorsun oğlum Eylül’de doğdu nisana kadar yaptırdık ve sadece 365 TL ödedik. Nisan’da yenilenecek o zamanda 700 TL civarı ödeyeceğiz senelik. Tamamlayıcı sigorta çok büyük bir nimet.
Kuzeycik Serpilannne Dilek hanımla başladım pandemi çıkınca hastaneyi terk etti kimse açıklama da yapmadı Berker beye geçtim keşke hastaneyi değiştirseydim doğumum çok kötü geçti lohusa halimle psikoloğa gittim hepsini de şikayet ettim cimere
Pixel ZyNpYigit ben de osmanoğlu hastanesi hatice güler’e gidiyorum bu hafta gideceğim. 205 ten artmıştır kesin bakalım kaç olmuş
Hunili Pixel bende Osmanoğlu hastanesine gidiyorum en erken gidecek sizmişsiniz bana da yazar mısınız 🙏🏻
minicikellersss Omer-Asaf-04-11-2019 hakkın dolunca poliçenin bitme gününü bekliceksiniz :) tekrar sigorta yaptırıcaksınız bu şekilde :)
Omer-Asaf-04-11-2019 minicikellersss teşekkür ederim 😊😊bizdede ailanz kullanıyoruz çok güzel yanı var
minicikellersss Azsekerlikahve güzel soru yani 2 defa yaptırman gerek :) diğer yaptırdığın poliçeden indirim alıyorsun
minicikellersss Tugbaerdem12 bebekler için soruyorsanız normal muayeneleri tabi ki karşılıyor.. fakat devlete ait tüm herşeui karşılar , özel olan hiç birşeyi karşılamaz . Bazı AşıLar gibi , alerji testi gibi ( bi kısmını karşılar Oda hastane revizyon alırsa )
Elfzynpnl Zeykuzey 6 aylık bizimde bebek gerekli bilgileri veriyor sormak istediklerimide soruyorum cevapliyor hocamizda sakin bi insan evet belki ondandır çok çocuk dr u gezdim miktat bey izinliyken ali hocaya da gittim ordaki bi çok doktora ama miktat bey gerckten farkını koyuyor ortaya biz memnun kaldik şahsen verdiği damlalarda hep iyi
sevimlienerji asilmuhammed iki bebek siz yada baba da olur.yani bebeklerle beraber anne yada babaya da sigorta yapılıyor.