Eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz ve eşimle nöbet usulü çalışıyoruz ve birlikte gidiyoruz nöbetlerimize,bu süreçte 1 gün boyunca babaannesi bakıyo kızıma nöbetteyken biz.her nöbet çıkışı kızımı almaya indiğimde aşağıya,kaos yaşıyoruz resmen ve gelmek istemiyo evimize,resmen çocuğumun anne babası onlar oldular beni hiç özlemiyo neredeyse ve ağlatmamak için çocuğu vermiyolar onlarda kalıyo,bi şekilde kandırabilirsek gözden kaybolursa kayınvalidem öyle kalıyo çocuk bizde,sürekli bu durumu yaşamaktan bıktım gerçekten,zaten yorgun argın geliyorum bi de böyle şeylerle uğraşıyorum,şimdi diyeceksiniz ki çocukla en çok onlar vakit geçirdikleri için onlara alışması gelmek istememesi normal ama sebebi tam olarakta bu değil,kızım 32 aylık ve şuana kadar bi kez olsun ağlatmadılar kızımı,her istediğini hayır demeden yaptılar ve hala yapıyorlar,yanlış bişey yapsa kızım,hiç müdahale etmezler hayır yapma demezler,kızım bu yüzden onları çok sever oldu ve şımardı çıktı,istediği bişeyi yapmayalım sinirden çıldırıyo çıkıyo,özellikle dışarda bi yerde olalım kendini yere atıyo uzanıyo bildiğin yatıyo ve anlamsızca ağlıyo rezil ediyo bizi,bir problem daha var,çocuk onlardayken yemek yemiyo hiç,Kayınvalidem pek yemek yapmasını bilmez hep aynı şeyleri yapar durur,uykusuna gelince de onu da beceremezler çocuk onların yanındayken uykuyu unutur gece 1-2 yi bulur yatması ve 1-2 kez mutlaka uyanır onların evinde yatarken ve tekrar uyutamazlar parça parça uyur yavrum,bir de gündüzleri akşamları olsun günde 3-4 kere mutlaka arabayla gezdirirler yasak günlerinde bile,demem o ki kızım iyice unuttu beni ve kontrolden çıktı,mecbur her istediğini yapıyo eşim ve ailesi,çocuğumu istediğim gibi eğitemedim bi düzen oturtturamadım çünkü bozuyorlar o düzeni bile,ister istemez strese giriyorum sürekli,ikinci bi çocuğu çok istiyordum ya o da böyle olursa naparım kafayı kesin yerim bu sefer diyorum,eşimde çok sıcak bakmıyo zaten,ikinci olursa bunu unuturmuşuz çok ilgilenmezmişiz daha ne kadar ilgileneceksek artık,kusura bakmayın çok doluyum çok uzun oldu ama yaşadıklarım bunlar işte,işin içinden çıkamıyorum,evlenirken tek yaptığım yanlış bu oldu,ailesinden biraz uzakta yaşıyo olsaydım bunların hiçbirini yaşamazdım …