Ogretmenhanim92 Avsininannesi15 ayakta emzirdim emdi ama oturunca emmiyor bırakıp bırakıp geri almak istiyor. Bu şekilde devam etsem unutur mu sizinki kaç aylıktı bu olay olduğunda
Avsininannesi15 Ogretmenhanim92 4 aylik olmamıştı. Bende surekli oturarak emziririm uzanarak bile hiç emzirmemiştim o dönemde bende oturunca memeyi cekiyordu yanliz ayakta durub hafif sallaninca tutuyordu sol memeyi oyle 3 5 güne duzeldi memeye alışana kadar yani
Mom042 Ogretmenhanim92 4. Aydan sonra duzelmisti ama genel olarak bir haftada emmerken birakip almasi aglamasi vs bitmsiti
Avsininannesi15 Ogretmenhanim92 şuan 4 ay atağında ola bilir. Bu zaman meme reddi huzursuzluk oluyor yine diyorum israrla o memeyi emzirin gun icinde emmedimi? Gece emzirin tun gece yanliz o memeyi emzirn yanlız öyle sütün kesilmez
aysenur_58 Ogretmenhanim92 benim kızda bazen sol emer sağ emmez sağ emer sol emmezdi kendiliğinden duzeldi
AsiLiya Ogretmenhanim92 merhaba Ogretmenhanim92 aynısı bende de vardı hiç zorlamadım uykuda sundum sonra yavaş yavaş Beyaz gürültüyle zorlamadan sundum yavaş yavaş aldı. Geçici bi durum sen stres yapma bebekler hemen anlıyor çünkü 🐣
Ymnsym3455 Ogretmenhanim92 bi dönem tüm bebekler yapıyor maalesef ama kaydırarak pızisyon değiştirmeden emzirirseniz emiyor deneyn mutlaka
Celestial Ogretmenhanim92 tazyikli geliyor olabilir. Biraz sağıp öyle vermeyi deneyin. Bende o şekilde olmuştu, memeyi boşaltıp sabırla denedim aldı.
uykusuzMoMm Ogretmenhanim92 evet maalesef zaten dogdugundan berı sag gögsümü az emer di solu emer di hep
Duyqu Ogretmenhanim92 bizimde böyle bir sorunumuz olmuştu. Ben özellikle etmediği memeden başladım her defasında az da olsa çeksin yine. Genelde o tarafı çok emmediği için hep sağdım. Böyle uğraşlar sonucunda iki memeye de alıştı.
Xyz1234 Ogretmenhanim92 aynısı bende de vardı burun temizligiylw alakalı gibi geldi belki bir tarafına yatınca daha çok tıkamıyordur açıp deneyin bir de