Ogretmenhanim92 3 ay 25 günlük bebeğim dünden beri sol göğsümü çıkarıp çıkarıp tekrar almaya çalışıyor aç olduğu halde. Sağ göğsümde bunu yapmıyor sadece solda yapıyor. Göğsüme bakıyorum süt de var neden böyle yapıyor lütfen yardım edin
uykusuzMoMm Ogretmenhanim92 bnmm oglumda oyle yapmıstı süt yok zannettm vardı 2gun boyunca boyle yaptı 3.günde gögsümü bıraktı tamamen emmedi emzirmek ıstedıgım zaman bagırarak agladı sagıp verdıgımi içiyordu ama gogsumu bıraktı doktoruma sordugumda stres yasadıysanız olur dedi o dönemde kaynana bizdeydi sinir olmadıgım aglamadgm gün yoktu ama stresle ne ilgisi olabılır ki meme reddının
Avsininannesi15 Ogretmenhanim92 lutfen zorlayin ayakta sallayarak obur göğsünüzude emzrmeye çalışın yoksa malesef birakiyorlar emmiyorlar sonra göğüs boyutlarinda farklilik oluyor benm kizimda o aylarda 1 gogsu emmek istemiyordu zorladim sonra emdi
Nefesinmoom Ogretmenhanim92 bende meme reddi yaşadım 3 buçuk aylıkken üstüne gittikçe daha da çok ağlıyordu burnunu temizledim sallayarak yaptım çizgi film ile denedim yok tutmam Allah tutmam sol tarafı emzirmeye çalıştığım gibi feryat figandı bir yerde okudum sonra kızımla banyoya girdim suyun altında biraz oynadık sonra emzirdim emmeye başladı iki tarafıda güzelce emdikten sonra çıktık sonra yine tutmadı ağladı vs üstüne gitmedim uyudu uyandı yavaş yavaş emmeye bir başladı 2günde atlattık çok şükür banyoyu deneyin derim
Ogretmenhanim92 Deletedmom89 otribebe suyunu kullanıyorum bazen de aspiratörle çekiyorum canım ama sağ göğüste yapmıyor bunu
uykusuzMoMm Ogretmenhanim92 evet maalesef zaten dogdugundan berı sag gögsümü az emer di solu emer di hep
Mom042 Ogretmenhanim92 aynen oyle benim kizimda oyle 2 aylik o gun eger cok gazi varsa ve az uyumussa cok sinirli oluyor ve emmek istemiyor emerken cok agresiflesiyo bende hemen memeden aliyorum odada gezidiryorum mayisinca emziriyorum yada emzigini verip uyutmaya calisiyorum uyuduktan sonra emziriyorum
Ogretmenhanim92 Avsininannesi15 bi şekilde emzirin o göğsü diyorsunuz yani. Peki siz neler yapmıştınız emzirmek için detaylı anlatırmısınız şu an çok ihtiyacım var🙏🏻
Ogretmenhanim92 Avsininannesi15 birde sizinki iki göğsünüzü de mi alıp alıp bırakıyordu yoksa tek göğsünüzü mü
Avsininannesi15 Ogretmenhanim92 sol göğsümü hiçbi türlü emmiyordu bende cok takıntiliydim boyutlari farkli olur diye 3 gun emmek istemedi ayağa kalkıp ayakta sallayarak memeyi ağzına koyup öyle emziriyordum birde gece uykulu iken emziriyordum surekli solu ki süt kesilmesin. Bir sure günde mesala 4 kere zorla sol memeyi emziriyordum 2 kere sağ memeyi öyle öyle 1 haftaya düzeldi alıştı şuan 8 ay 20 günlük artik iksinide emiyor ogunden sonra. Bide bende bu konuda post açmıştım. Proflmden ilk postlarima bakin 2 ci açtığım post orda öneriler vardi belki işinize yarar
Ogretmenhanim92 Avsininannesi15 ayakta emzirdim emdi ama oturunca emmiyor bırakıp bırakıp geri almak istiyor. Bu şekilde devam etsem unutur mu sizinki kaç aylıktı bu olay olduğunda
Mom042 Ogretmenhanim92 ayakta hafif sallayarak emzir sonra omzuna oyuncak vs as ve bizde en etkili yontem beyaz gurultuyu acip hafif kulagina ayanasitiyodum sakinlesince memeyi tutuyodu yatarak emzirdigimdede aliyodu
Mom042 Ogretmenhanim92 kuzum benim genelde uykusu ve agzi varken yapiyo buyuk kizim atak doneminde yapmisto
Avsininannesi15 Ogretmenhanim92 şuan 4 ay atağında ola bilir. Bu zaman meme reddi huzursuzluk oluyor yine diyorum israrla o memeyi emzirin gun icinde emmedimi? Gece emzirin tun gece yanliz o memeyi emzirn yanlız öyle sütün kesilmez
Ogretmenhanim92 Mom042 ayakta gezdirerek emzirdim aldı fakat oturunca almıyor şaka gibi bu neden böyle çıldırıciiim😁