Efy serenittyyy bepantol krem sürüyordum ben ilk gün acır hatta kızarıp benek benek olabilir endişe etmeyin
serenittyyy Efy evet hala acıyor oturup kalktıkça vede baya kötü görünüyor kıpkırmızı tavuk gibi kokuyor gibi hissediyorum😥
Portakal serenittyyy 8. Seansa gittim en son 2.5 ay ara verdik. Benim 3. Seansa etki gösterdi ama hiç çıkmadı tüylerim. Cidden yaptır ya pamuk gibi olacaksın yapana dua edersin yatwr kalkar😃😃
berkana serenittyyy buyuk rahatlik. Koltuk altı 5 seansta bacaklarım 8 seansta Alex de bitti. Doğumdan sonrada kesinlikle cikmadi
serenittyyy berkana yaa çok iyi ama canım aşırı yandı neden anlamadım😓 uyuşturucu sprey felan sıkma dediler vede kötğ gözüküyor şuan ne zaman geçer acaba
berkana serenittyyy benim de canım çok acımıştı. Ama inan bitince o kadar güzel oluyo ki pürüzsüz 🙂😉 2 gune kalmaz gecer kuzum. Simdi hafif kabarık kabarık duruyodur
serenittyyy Portakal ay inşallah rahat rahat duşumu alıp çıkmak istiyorum ağda felan görmek istemiyorm😑
AmazonMom serenittyyy krem sürülüyor ama onların özel bir kremi var ama adını bilmiyorum biraz acıyor evet ama ömür boyu ağda acısından iyidir yarın geçer ağrın