eebebegimeee Oğlum 6 aylik günde üç veya dört kez kakasini yapıyor bu normal mi yoksa fazla mi bilmediğim icin soruyorum. Bu arada mamayla besleniyor ek gıdaya yavaş yavaş geçiyorum şimdilik tadımlık şeyler veriyorum
BusraBB eebebegimeee benim oğlumda bu şekildeydi doktora söyledim maflor damla kullandık bir süre ama düzelmedi bir türlü bir yaşından sonra alerji testi yaptırdık. Meğer bagırsakları çok alerjikmiş o yüzdenmiş suan ilaç kullanıyoruz her gün 6 7 ay devam edicez. Gözlem altında tutun 7 8. Aylarda da düzelmezse mutlaka doktorunuza gidin
Alinduru eebebegimeee alerji belirtisi olabilir ek gıdaya da yeni başlamışsınız sık kaka cıvık kaka mukuslu kaka gibi belirtileri olabilir.
littleprincemom eebebegimeee hergun böyleyse sıkıntı ya soğuk almıştır ya ishale dönmüştür bi patates verip geçip gecmeyini kontrol edin isterseniz ustunu yeleksiz ayağını corapsiz birakmayin
eebebegimeee littleprincemom çok iyi giyindiriyorum usutmemeye dikkat ediyorum normalde günde 1 kez yapardı mama bebelac kullaniyorum 10 gün once 2 numaraya gectim acaba o mu yaptı
eebebegimeee Alinduru ilçede yaşıyorum alerji testi yapmıyorlar burda yarın aşısı var gidince doktora da sorarim
Alinduru eebebegimeee test her zaman yapmıyorlar çoğunlukla deneme yanılma öneriliyor en az 3 gün verip takip edip belirtiler varsa en az 3 hafta kesmeyi öneriyorlar. Aylarca diyet yaptım 😊 13 aylık kızım hala alerjik
eebebegimeee Alinduru ben hic emziremedim hep mama ile besleniyor şimdiye kadar normal ilerliyorduk su on gündür böyle oldu ama netten baktim 6 ayda günde 3 kez kaka normal diyor
Alinduru eebebegimeee anladım canım o zaman çok bilemiyorum yine takipte olun siz. Belki mama dokunmuştur ya da başka bir şey de olabilir benim başımdan geçtiği için ilk aklıma alerji gelmişti 😊