Mavilimorlu EmirEymen bende çok krem denesim 16 günlüğüz henüz. Soll meme 2ye bölümdü ağzına veremiyorum resmen. Sağıp öyle içiriyoRum
Nekwa Minnakyavrum ayni gun geçti. Hayir hicbir zararı yok bebege hatta yararli sterilize ozelligi var yağın istersen silip emzir
[silindi] EmirEymen lansinoh deneme imkanınız varsa deneyin derim 1 günde kesin çözüm o kadar etki etti bana
thelake EmirEymen Ben garmastan pomat kremi bi damla sarı kantaron yağı ile karıştırıp sürmüştüm 3 gün de iyileşti eczacim tavsiye etmişti 🤗
Mavilimorlu EmirEymen garmaston kullandiğm halde düzelmedi. Gümüş kapak gögüs kalkanı. Ayva jeli zeytinyağı hepsini denedim
EmirEymen Allah hepinizden tek tek razı olsun çok zor bir dönem cidden sanki hiç geçmicek gibi yazdıklarınızı dıkkate alıcam yanlız bazısı kuru tur diyor bazısı ise streşflme sar diyor en dogrusu nedir
Nekwa EmirEymen en doğrusu nemli kalmasini sağlamak yani strec emzirme once ve sonrasi sütünü surmeyi unutma
EmirEymen Minnakyavrum allah yardımcın olsun çok üzüldüm seni anlıyorum kardeşim ama ne güzel bir günde iyileştirmiş bn başından beri kullanıyorum uzun vadede iyi geliyor her an aglamaktan bıktım süt saati yaklaştıkça. Ödüm kopuyor
Minnakyavrum EmirEymen hiç emziresim gelmiyor sürekli yara oluyor benimde medacasol surmedigim anda.. napicaz boyle valla bilmiyorumm
EmirEymen Minnakyavrum allah yardımcın olsun çok üzüldüm seni anlıyorum kardeşim ama ne güzel bir günde iyileştirmiş bn başından beri kullanıyorum uzun vadede iyi geliyor her an aglamaktan bıktım süt saati yaklaştıkça. Ödüm kopuyor
AselSisiMom EmirEymen Garmastan Pomad kullandım 1.5 ay ve düzeldi şükürler olsun. Önce acısını alıyor zamanla düzenli kullanımda da tamamen iyileştirdi. Yani bu bendeki sonuç herkese aynı etkiyi vermeyebilir. Mesela Lansinoh ta kullandım ama bi işe yaramadı.
AselSisiMom EmirEymen Garmastan Pomad kullandım 1.5 ay ve düzeldi şükürler olsun. Önce acısını alıyor zamanla düzenli kullanımda da tamamen iyileştirdi. Yani bu bendeki sonuç herkese aynı etkiyi vermeyebilir. Mesela Lansinoh ta kullandım ama bi işe yaramadı.
Yasemintutku Avent göpüs kalkanı kullanıyorum geçmedi ama hafifledi en azından bağırarak ağlayarak emzirmiyorum..çamaşırıma depmediğinden çok iyi...kremlerin hepsi çöp zeytinyağıda boşa...herşeyde olduğu gibi bundada sabır