Z44 5 aylik bebek anneleri gunduz kac uyku uyuyorsunuz ve aksma kaçta yatiyor kafayi yiyeceğim uyumuyor bizimki
Berivan46 Z44 kisa kisa 3 uyku uyuyor aksamda 1 şekerleme yapiyor. gecede 11 de yatiyo sabaha 6 ya kadar uyanmiyo..bugun şekerleden uyandi ama tekrar uyudu şuan
KbrCry Z44 bebeginize bir uyku düzeni olusturup ona gore uyutmalisiniz. O aylarda 3 uyku yapmali. Ne kadar yorgun olursa uykuya dalmasi o kadar zor olur.
Aselada14 Z44 bizde 5 ayligiz bizdede ayni durum vardi gunduzleri zorda olsa uyutmaya calisiyorm bi duzen oturtamadim ama aksam uykusu cok onemli sadce onu oturtabildik 8 de mutlaka yatirin bebeginizi en son sekerleme uykusu 6 da bitmis olsun
Z44 KbrCry bugun hic ugumadi diyebilirim. Az önce yine uyutmaya çalıştım yok! Sonunda eşime verip öteki odaya geçtim yoksa kriz geçirecektim ağladım artık
Fatma_52 4 ay 21 guuk bebegim 9.30 -10.00 gibi uyaniyor. 12-13 arasinda 1.5 -2 saat kadar uyuyor ,16.30 gibi yine uyuyor, 20.00 gibi bi daha uyuyir ve son olarak 00.00 - 1 arasi gece uykusuma geciyor. Gece 6,7 defa kalkiyor
Fatma_52 Z44 kolay uykuya dalmisyor her defasinda farkli bir yontem bulmam gerekiyor. Uyumadigi tum zamn kucakta belki bebeginizin bir rahatsizligi vardır
06_55 Canım bizde öyleyiz 4.ay uyku gerilemesi galiba uyutuyorum ağlayarak geri uyanıyo hele gece deli oluyorum ağlamasa Neyse de nasıl ağlıyor sanki bi yerini kesiyoruz 😥 önceden gece 10 20 kere uyanırdı dert yanardım valla o günler bundan iyiymiş İNŞALLAH düzelir 😏 bu arada 142 günlüğüz
Nilsmoms 06_55biz de 4.aydayız ve aynı durumdayız.Bir saat uyutmak için uğraşıyorum ve taş çatlasın 10 dakika sonra bağırarak uyanıyor.Asla sakinleştiremiyorum
Z44 Aselada14 8 de yaptırdıktan sonra daha kalkmiyor mu sizinki bizim kalkıyor sürekli salliyorum ayaklarım hissetmiyorum artik
Ebrucaner Aselada14 gece uykusunu nasıl yapıyorsunuz benim denemediğim bişey kalmadı 11 den önce uyumuyo uyusa bile ağlayarak kalkıyor sabaha kadar sürekli emmek istiyor kaç kere kalkıyoruz sayamiyorum bile
Ebrucaner Z44 gündüz 3′ uyku yapıyoruz ilk uykusu genelde 2 saat sürüyor ikinci uykusu bir saat akşam şekerleme yapıyor yarimsaat bazen 1 nadiren . Ben gündüz uyku sinyallerini takip ediyorum gecirirsem çok zor uyuyor gece 11 i buluyor maalesef ve sabaha kadar saat başı iki saatte bir emmek istiyor uyanıyor. 5 aylık oldu bizimde gece uykuları sikinti
Z44 Ebrucaner valla bizim gunduz toplam yarim saat anca uyuyor gece de 1 de anca uyuyor saat basi kalkıyor en son 9 10 da kalkıyor sabahta
gunes20 Z44 benimmkızım 6 aylık 23 günlük gündüz 2 kere gündüz uykusu yapıyor. O zamanda öleydi aynı devam ediyor. Bazen 2 saat bazen 1.5 saat bazen daha kısa. 2 uyku yapıyor.
Miyonunannesi Nilsmoms canım bizde öyleydik ben ilk sabah erken kaldırarak basladım işe saat 6-7 arası sonra benım bebegım ıkı saat en fazla uyanık kalabılıyo bunu uykusu geldıgınde verdıgı tepkılerı takıp ederek anladım yuzunu yuzume surtuyo mızırdanıyo sonra gunduz uc uyku en az birer saat oluyo nadirde olsa 45 dk dustugu oluyo ama uc uyku yapıyoruz aksamda 7-8 arası sonra ben ruya beslenmesi yapıyorum kendi uyanmasına frsat vermeden
Frozen Z44 ben gunduz 3 uyku yapiyorum. Bu uykular bazen 20 dk bazen 40dk oluyor. Büyüdükçe uyku suresi azaliyor. Uyusana mis gibi 1 saat sipa
Ebrucaner Frozen ahh uyusalar gündüz bir şekilde idare ediyorum ama gece leri tuketti beni artık sağlıklı bir uykumuz yok
Aselada14 Z44 kalkiyo ama ben ayagimda uyutup besigine koyuyorum kalktiginda hic kucagima almadan geri uykuya ceviriyorum karanlikta gece lambasiyla yapin bunlari ayagniza alcaginizi bildigi icin surekli ister benmde gunduz uykularinda oyle braknca uyaniyo ama gece besiginde uykusuna geri dondurmeye calisin