Cagla Miniktavsan elinle sagdigindada mi gelmiyor? Makinayla bebegn cekim gücü farkli oluyo çünkü. Bide elini hafiften kremle yada ıslat öyle sag bakalım.
kubraege Miniktavsan ne söylesem yanlış olur bilmiyorum açıkçası, doktorunuzla whatsapptan görüşebiliyorsanız bir sorun bence
DevranAlp Miniktavsan sıcak suyla duş al göğüslerine duşta masaj yap ve duşta sağ o göğsünü bak nasıl akıyor süt ❤️
Cemilev Miniktavsan Eski sut kaldığı icin tuzlanırmış bekledikçe benimde öyle oldu o sütü verme dedi doktor sağ tatlı gelince ver dedi
Miniktavsan Cemilev sağıyorum pompaya hiç süt gelmiyo emdiğinde geliyo sadece ilk kez emziriyorum gibi hemen yara oldu ucu tam süt geldi emiyo derken yine emziremiyorum😯
Cemilev Miniktavsan Benimde öyle ama cok az da olsa çıkıyordu öyle yapa yapa bitirdim ben şimdi o göğsümü bir gün vermiyim yine tuzlu oluyor vallaha ne yapacağımızı şaşırdık hic bilmediğim seyler basıma geldi bende sen gibi tuzlu olunca sok oldum
DevranAlp DamlAyaz bilmiyorum valla hersey gaz yapıyor inşllh yapmaz üzüm pekmezi yapmıyor ama yiyorum
[silindi] Miniktavsan süt göğsünde uzun süre kaldığı için olabilir kussada vermeye devam et ki yeni süt gelsin.