Miniktavsan Kızlar bebeğim 6 aylık oldu sadece tek göğsümden emdi. Diğerinde süt çok azdı bebeğim emmek istemediğinden bitti gitti zamanla. Geçen gün çok ısırıyor diye diğerini vereyim dedim emmediğini yani. Bi anda emmeye basladı ve gögsüm gerildi süt geldi baya hemde.. O kadar sevindim ki. Sonrasında kızım çok kustu. Bu sabah yine uyku sersemi verdim emdi güzelce. Sonrasında yine çok kustu. Annem sütünün tadına bak dedi. Bi baktım ki tadi tuzlu gibi karbonat gibi iğrenç 🤢 diğerine baktım hafif tatlımsı normal bildiğimiz süt.. Anlayamadım bu ne şimdi bilen duyan var mı böyle bisey😪
DevranAlp Miniktavsan emmediği için üstün tadı değişmiş olabilir sağ sürekli yeni süt üretsin göğsün üzüm pekmezi ve tahin ye tatlı seyler ye tatlansın ama sağ ki yeni süt üretimi artsın göğsünde bi kaç güne tadı düzelir
Badeninannesi Miniktavsan sağlık ocağında ilgilenen bi ebeniz yok mu canım ara sor onlar biliyo böyle konularda yardımcı olurlar
Nekwa Miniktavsan süt memede fazla beklerse o sekilde tuzlanabilirmis onu iyce sag bosalt yenildiğinde düzelecektir 😉
Zeynepppppp Miniktavsan ayni bnde tek gogus emziriyorum digeri kucultu baya ama dedigin gibi tadi da tuzlu gibi elimle sagiyorum duzeltemedim bi turlu 😣
Uzaymekiii Benim de göğüs ucu yarası sebebiyle kızım 2-3 ay tek meme beslendi sonrasında yavaş yavaş iki memeye de başladım ilk bi kaç sefer dediğiniz gibi emmediği memeyi emdiğinde kustu ben de ilk sütü sağıp döktüm sonra emzirdim ilk hafta böyle yaptım düzene girdiğinde sağmayı bıraktım süt beklediği için bozulmuştur dedi büyükler ne kadar doğru bilemiyorum ama ilk sütü sağıp son sütü vermek işe yaradı bi deneyin isterseniz
Miniktavsan Zeynepppppp hadi ya çok sasırdım süt geldiğinde daha önce sağmayı denedim hiç süt çıkmıyordu bebeğin emmesi farklı tabi hemen süt geldi. umarım tadı da düzelir bakalım
kubraege Miniktavsan tek göğsünden emmediği için o göğsünde sodyum oluşmuş sütün tadı düzelene kadar sağıp atmalısın
Miniktavsan kubraege sağdığımda süt gelmiyo pompaya sadece bebeğim emdiğinde geliyo 🙆🏻♀️simdi yine denedim bikac damla cıktı. Peki tadı böyleyken emzirdim Bi zararı oldu mu sizce 😪
Suzitosuzi Miniktavsan çok enteresan yaa 😕🤔 benim de bir göğsüm diğerinden daha dazla süt üretiyor onu daha çok emiyor sanırım kulağıma küpe olsun ikisini de emzireyim
Miniktavsan Suzitosuzi kesinlikle bıraktırma emzirmeye çalıs ben uğrasmadım çok ağlıyordu zorlarsan mimeme reddi olur zorlama falan dediler bende vermedim ucu da yoktu onun simdi nasıl emdi anlamadım umarım devamı gelir 🙏🏻
Cagla Canım o göğsünü emmedigi icin tuzlanmstr surekli sagki yenilensin yenisi gelsin tatlanir ozaman ama o sagdigin sütleri dökme lavobaya çöpe Günah derler. cicegin fln varsa onun dibine dök.
Miniktavsan Cagla sağdığımda pompaya süt gelmiyo bikaç damla anca çıkıyo sadece bebeğim emdiğinde geliyo😯
MustafaEmininAnnesi Miniktavsan Canim süt memede 1 gün dahi beklese bozulur ve bebeğini hasta eder bu yuzden emzirmediğin memeni sağ bir kaç kez ondan sonra emzir ve tavuk ye sutun tadini en hizli tavuk degiştirir. 😚
kubraege Miniktavsan ne söylesem yanlış olur bilmiyorum açıkçası, doktorunuzla whatsapptan görüşebiliyorsanız bir sorun bence
Cagla Miniktavsan elinle sagdigindada mi gelmiyor? Makinayla bebegn cekim gücü farkli oluyo çünkü. Bide elini hafiften kremle yada ıslat öyle sag bakalım.
DevranAlp Miniktavsan sıcak suyla duş al göğüslerine duşta masaj yap ve duşta sağ o göğsünü bak nasıl akıyor süt ❤️