IKRA_21 Canparem1453 Canım bende oğlumdan dolayı evde bakım maaşı alıyorum bendede kayıt bulunamadı diyor. Daha yeni aya yeni girdiğimiz için güncel değil birkaç güne güncellenir. Birde ilden ile değişir bu durum sıkıntı yoktur yani ❤👍🏻
Canparem1453 Deliqzz normalde her ayin 13 unde yatiyor hesaba.ancak odeneklerin gelmesi gecikirse ayin 20 sini buluyor
Keles01 Canparem1453 sistemsel olarak bilgiler değişkenlik gösterebilir. Bu ay maaşınızın yatmadığını gördüğünüz takdirde bankadan hesap dökümü ile birlikte en yakın sosyal hizmet merkezine müracaat ederseniz yardımcı olurlar.
Deliqzz Canparem1453 bende ayın 13 ünde alym bacım benimki de çocuk parası ayın 1 i oldu mu sistemde gözükmez 7 si gibi gözükür bende elektrik destek yardımı alym onla alakası yok bacım yani bna da bunları kaldım yurt bağlamıştı bide kira parası alym
Mihrr Canparem1453 bende kayıbabama bakıyorum hem elektrik hemde su indirimi alıyorum maaşım 13 de yatıyor yani sıkıntı yok İstanbul da oturuyorum
Canparem1453 Mihrr sizde e devlete girdiginizde kayit bulanamadimi yaziyor rica etsem bakarmisiniz bi
Mihrr Canparem1453 şimdi baktım girdim sonuç bulunamadı diyor yani pazar olduğu için arada oluyor böyle içiniz rahat olsun sorun yok