mertalibrother nehir_yalcin bübchen yüz kremini her banyo sonrası kullanıyoruz çok az bi şekilde tabiki kuruluk falan kalmadı
GezginPaNDa nehir_yalcin yüzüne babe bebek kremi tavsiye etti doktorumuz . Yağı vücutta kullanıyorum yüzüne yağ sürmüyorum
Elisamn Damla_K göz pinarlarinda egzama var sürsem geçer mi daha önce kortozonlu krem kullandım fakat göz kapaklarına suremedim bu krem geçirir mi
oykuelf16 Ben vücuduna Bübchen süt, yüzüne de Mustela Stelatopia Emollient Krem kullanıyorum, çok memnunum. Hatta konakla bile son çare Mustela ile çözüm bulmuştum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Damla_K Elisamn benim ogluma yaramıstı canım dene istersen insallah iyi gelir ama gozunun icine sürme bebegine de dikkat et gozunu ovusturmasın sonucta cok masum icerik degil ❤️
oykuelf16 Elisamn Mustela Cradle Cap krem ile akşamdan kremliyorsunuz, sabah tarayıp güzelce Mustela Foam Shampoo For Newborns Cradle Cap köpük şampuan İle yıkıyorsunuz. Resmen yara kabuğu soyar gibi çıkarıyor bir daha da tekrarlamadı bizde.