Durukusunannesii Prensesimamine doymuyo evet cok fazla sütümde yok ama zaten Günde 3 veya 4 kere mama veryrm
Elvin_idil06 Eger seni de emiyorsa 3 saatte bir 60 cc ama emmiyorsa 2 saatte bir 60 cc ver cnm..Doymamis gibi davranirsa direk 90 a cikarma 10 ar 10 ar arttir 60 dan 70 e cikar Mervedoruk
Prensesimamine Durukusunannesii yaaa nasıl duyiruyo öyle benimde doymyyo kaç kere mama verdiğimi bilemiyotşrum bile
Durukusunannesii Mervedoruk Bence gayet iyi 900 gram almıs sizinde bizim 1 kılo 300 gram aldı ama normal yani kılosu
Durukusunannesii Prensesimamine evet benmkide bazen doymuyo 60 cc mama üstüne 30 cc daha yaptıgım zamanlar oluyo ama genelde hep 60 cc içiyo 2 göğsümüde emzirdikten snra
mevasmommy antikoalababy süt olmasa bile bu doz çok fazla yalnız, bebekler başta tepki vermeyip ne verirsen içiyolar, sonra sonra diliyle çıkarıyo veya yetmediyse ağlıyolar
Misseli Mervedoruk Arza göre şekillen demişti doktorum ama kusmalar aşırı değil ve gaz sorununz yoksa devam😊
Esilamm01 Mervedoruk bebegim 1 aylıkken mamaya başladık sütüm yetmiyordu doktorumuz emzirdikten sonra 30 cc mama vermemi söyledi eger fazla verirsem beni tamamen bırakacağını söylemişti sık sık emziriyordum fakat 30 cc mamayı 2 saatte bir veriyordum
Mervedoruk Esilamm01 ya benim bebeğim gündüz az emiyor gece 2 defa emziyorum 1 defa mama veriyorum yetersiz mi geliyor korkmaya başladım bırakır die
Gmz-123 Mervedoruk bende öyle yapiyorum canim o sorun bende de var cok ağlıyor mama veriyorum once sonra kendimden veriyorum
[silindi] Ben o zamanlar iki saatte bir en geç iki buçuk 60 cc verirdim, şimdi kendisi zaten alarm gibi en geç üç saatte uyanır bi 60 içer bi 90 içer bi150 içer kendisi belirledi ne kadar içeceğini
Mavismila Mervedoruk canım ben de mama artı meme olarak gidiyorum ben 60 Cc veriyorum günde 4 defa ideal bence
Esilamm01 Mervedoruk kilosu azsa eger olabilir Bi kere emzirme den önce sütünü sag nekadar cıkacak mamayı 3 saatte bir ver 30 ver baktın doymuyor 60 ver ama aralardada emzir yinede burada biz nekadar ne desekre doktorunuz farklı bişe diyebilir yinede Bi doktorunuza danışın derim
yigit57 Mervedoruk 40 günlük bebek max. 3 saatte bir doyurulmalılar. Ve ne kadar mama vereceğini sen belirleyeceksin biraz israfla. benim oğlum mesela önce meme arkasından 45 cc mama yapardım içmezdi sadece mama 90 cc yapardım içerdi demekki yarısını memeden karşılıyormuş. Şimdi 8.5 aylık önce emiyor 120 mama veriyorum normalde 210.220 içebilir diyorlar bu mantıkta 100 cc kadarda emiyor olmalı. Gibi
mevasmommy antikoalababy görüştüğüm hiç bir çocuk uzmanı bu dozu önermedi aksine o dönem verdiğim 60 cc yi bile çok saydı azaltmaya kalktı, o nedenle dedim, mama kutularındaki çizelgelerde sizin dediğiniz gibi onda haklısınız
yigit57 Mervedoruk tam tersini yaparsanız meme reddini çabuk atlatırsınız. Önce meme hep sonra mama bebekler çok çabuk alışıyor hatta önce meme sonra mama sonra tekrar meme … rutine dönünce alışacak sabır lazım