Gulsahhhh Mervedoruk ben meme mama olarak gidiyordum günde 2 kere mama veriyordum saban 9 da 30 cc akşam 6 gibi 30 cc
Gulsahhhh Mervedoruk bebeğiniz her emmek istediğinde emzirin bizim ki hiç ağzımdan çıkmasın isterdi 2 saati geçtim 1 saat Bile emmeden durmazdı bebekle emme refleksi karnı doysa bile anneden güven alma dış dünyaya alışmak içindir o yüzden sık sık emzirin emzirmeden önce 30 luk verin bence sonra sizi emer
mevasmommy antikoalababy süt olmasa bile bu doz çok fazla yalnız, bebekler başta tepki vermeyip ne verirsen içiyolar, sonra sonra diliyle çıkarıyo veya yetmediyse ağlıyolar
Mervedoruk antikoalababy aç olduğunda gösümü istemiyor ağlama kırizine giriyor bende ilk mama verip sonra gösümü veriyorum
Gmz-123 Mervedoruk bende öyle yapiyorum canim o sorun bende de var cok ağlıyor mama veriyorum once sonra kendimden veriyorum
Mavismila Mervedoruk canım ben de mama artı meme olarak gidiyorum ben 60 Cc veriyorum günde 4 defa ideal bence
yigit57 Mervedoruk tam tersini yaparsanız meme reddini çabuk atlatırsınız. Önce meme hep sonra mama bebekler çok çabuk alışıyor hatta önce meme sonra mama sonra tekrar meme … rutine dönünce alışacak sabır lazım
Durukusunannesii Mervedoruk yani aslnda saat tutmuyorum açıklığında huysuzlanıyo yani benm bebegmde 43 günlük ama 3 saati gecmııyo genelde gece 4 saat oluyo ama gündüzleri 2-3 saatte bir
Mervedoruk Durukusunannesii bebeğiniz kaç kilo acaba ben çokmu yediriyorum aslında ben yedirmiyorum taki o çok ağlayana kadar
limonlu-su merhaba sizin günlerinizde başladık bizde mamaya , 1,5 -2 saatte 30-60 cc arasında içiyordu değişiklik gösteriyor tabii bebeğim 4.200 doğmuştu sütüm çok az geliyordu,doktorumun tavsiye ettiği cc bu ☺️
Mervedoruk limonlu-su bebek büyüdükçe mama miktarınız arttımı peki bende ilk 3 hafta 30 Cc başladım sonra doymamaya başladı şuan 60 cc bazende 80 cc veriyorum benm bebeğim 3.100 doğdu
Ayse_Grbz Eğer emziriyorsan 2 saatte 1 2 ölçek 60 cc mama ama eğer doymuyorsa cc arttırabikirsin bebeğin ihtiyacı nedir sen daha iyi anlarsın annesi olarak çok mama vermek istemiyorsan sürekli emzir 2 ölçek mamayla doymadı diyelim hemen emzir yarım saat sonra da acıkabilir mama vermek istemeyebilirsin yine emzir
limonlu-su Mervedoruk tabi ki büyüdükçe cc ler artıyor zaten emmeyi bıraktı sütüm gelmeyince. her öğünü mama oldu kullandığınız formül mama kutusunun arkasında ölçekler ve haftalarına göre yönlendiriyor. Ama 2 saatte bir doyurmaya özen gösterin doktorum asla 3 saate çıkarma açlığını demişti.
Badeekus Mervedoruk kutunun arksnda yazıyor nsı vermen gerektığı kç aylık oldğu ilk meme vermelisn ki seni emmeyı bırakmasın kızım üç aylık sabah 120 gece yatarken 120 verıyorum hep emzırıyom gunduz
Deniznisa Mervedoruk bence 2 3 saatte 30 ccyle başla canım doymazsa 60 cc yap seni emiyosa önce kendini emzir sonra mama ver