alyatosum Aynen canım kesinlikle öyle. Yaza kadar öğrenmezse idare ederiz artık. Dediğin gibi biraz uykumuzdan fedakarlık ederiz. 😄
Ben geceleri saat kurup götürüyorum. Gözleri kapalı oturuyor yapıyor. Sonra geri yatırıyorum. Ama uyanık olunca daha zor oluyor tabi. Ben gündüz uykusundan uyanınca. Banyo perdesinde yıldız desenleri var. Biz tuvalete gidince onlarla konuşuyoruz 😂 Aa siz de mi tuvalete yapıyorsunuz? Aferin size felan. Saçma sapan şeyler yani 😂 Ama kızımın hoşuna gidiyor o ayrı. Diyorum, Yıldızlar biliyor musunuz? Fatma Zehra’da hiç altına yapmıyor hep tuvalete yapıyor. Çişler, kakalar tuvalete yapılır diyorum. Sizde yapmayın tamam mı? diyorum. 😂 sonra kızım diyor. Aaa yıldız altına kakiş yapmış. Felan yani bu şekilde ona eğlence buldum. Bildiğiniz kanka olduk. 😂Eğer tuvalete gitmek istemediğinde. Yıldızlar seni çok merak etmiş. Konuşmaya gidelim mi? Dedim o şekilde çözüm buldum. 🙃 varsa sizinde kurtarıcı yıldızınız tavsiye ederim 😁 Zaten bir süre sonra böyle şeylere pek gerek kalmıyor. Çişi gelince söylüyor. Uykudan uyanınca da hemen gitmek istemezse açılmasını bekliyorum. Öğrendiği için yapmıyor zaten 💗🌸