sevimlienerji Kendi kıyafetlerimiz için uzun süreli şöyle mis gibi kokan bir yumuşatıcı yok mu 😐bir çok yumuşatıcı denedim ama pek beğendiğim olmadı 😑 tavsiyelerinizi alabilir miyim
Unknown sevimlienerji Yumoş Mavi güzel ama bir süre sonra monotonlaştı, ağır gelmeye başladı. Bende değiştirmeyi düşünüyorum. 😐
SemraHakan Tuba bende Alma ya icin soracaktim var mi diye senin yorumunu gordum..bunun sari, mor, mavi, beyazini kullandim ama bunu hic görmedim..deneyecegim ama Dm ya da Rossmann da var mi?
Tuba Didemert çok teşekkür ederim arkadaşa ilettim orda bulabileceğini. sevindim türkiyedede bulunduğuna ☺️
Birbebek34 sevimlienerji bingonun kırmızı olanı çok güzel ve cokta kalıci nevresimler kirleniyor degistiiyorum.hala da kokusu kalıyor 🙆♀️
gglsrnarslan sevimlienerji https://i.imgyukle.com/2021/01/02/aDQ68b.png. Bunun yüzey temizleyicisini toz alını veee yumuşatıcısını kullanıyorum çok beğeniyorum ağır değil ve bence kalıcı ♥️🙏
metehnn sevimlienerji bende arıyordum valla instagramda bi öneri üzerine cuma günü file marketten aldım ACTISOFT sensitive aşırı begemdim bu zamana kadar boşuna o kadar bingo yumoş filan. kullanmışım
hunilimomm sevimlienerji bingo soft lovely kullanıyorum mis gibi bugün nevresim serdim ayy buram buram kokuyor ama küçük olan daha etkili büyüklerde koku pek kalmıyor