Duygu-eylul Tulay09 h&m joker ebebek Marks&spencer zara doğduğundan beri hep buradan aldım lcw den çok nadir de olsa aliyorum ama mont aldık en son lcw den çok beğenmedim
UraSsmom Tulay09 Ben instagramdan alıyordum ilk 3 aya kadar aldım sanırım. Uygun siteler var bebemerbebeden aldım, bedenleri küçük okuyo genelde ama yardımcı oluyorlar. 3 aydan sonra hep civilden alıyorum biraz daha tuzlu oluyo ama kaliteli en azından
Gunesdogdu Gulturan bu seneki her şeyi leş kalitesiz bir kere yıkadım 3 yıllık gibi soldu sarktı… Gecen sene çok iyiydi ona güvenip baya bı almıştım bu sene çok pişmanım.
Gunesdogdu Tulay09 e bebek şu anda hem indirimde hem de güzel spor seylee alacaksan. H&m de bebek kısmı güzel
Sarikuzumalp Tulay09 neden lcw hariç ürünlerini öok beğeniyorum ben. Lcw, hm, e bebek den alıyorum genelde.
Tunamiko Tulay09 carters, h&m, marks&spencer, GAP Kids, koton Kids, chakra, mango, Aziz bebe hepsinden neyi güzel buluyorsam alıyorum açıkçası.
Julijuli Tulay09 lcw den alıyordum ilk aylarda ağzı yüzü kayıyordu ilk yıkamada.artık bıraktım sadece h&m den alıyorum hem hepsi pamuklu hem kaliteli ben memnunum.
Ipegim Tulay09 öncelikle en çok kıyafetini lcw den alırım %100 pamuk ve fiyat olarak da çok iyi oluyor hm den yenidoğan kıyafetlerini almıştım ama şimdi 21 aylığız beğendiğim model olmadı mont ve ayakkabı ya da dışarıda giymek için zaradan alırım