asyasare Tulay09 hm kumaslari vs cok guzel oradan aliyorum. bir de koton kids te guzel oluyor sweetleri oradan almistim. memnunum. lcw den de memnunum cok sey aldim ama haric demissiniz o yuzden bisey diyemiyecegim
Gunesdogdu Gulturan bu seneki her şeyi leş kalitesiz bir kere yıkadım 3 yıllık gibi soldu sarktı… Gecen sene çok iyiydi ona güvenip baya bı almıştım bu sene çok pişmanım.
Japonprenses Minicitystore hem instagram hesabi var hem internet sitesi var cok kaliteli ve uygun tavsiye ederim bide e bebek ten alıyorum internete özel indirimler oluyo e bebekte de
Cansubbk Bebemer bebe var instagram da bnm yaşadıgım şehirde magazası çok kaliteli ve uygun fiyat kesinlikle tavsiye ederim bnm bebegimin herşeyini ordan aldım
Mom0971 Tulay09 biz hep h&m den aldik bi kac psrca c&a dan aldik sonra okaididen bi ceket zalandodan bi mont vs ama a dan z ye olan parcalar hep h&m. Gecen bi arkadas tulum verdi lcw dan su an kizimin ustune inanilmah hosuma gitti. Isvicrede lcw yok yoksa ayni tulumdan bi suru alirdim cok begendim. Turkiye gitmek istiyorum sirf merak ettigimden cunku cok hosuma gitti
Mommyishome Tulay09 h&m ürünleri ince geldi bana bi de esnemiyo hiç o yüzden giydirmek zor oluyo. Marks&spencer aldım indirimde. Kumaşları yumuşacık ve esnek. Durumunuz varsa tavsiye ederim. Kitikate de çok iyi. Ama fazla çeşit yok.