Zeynepm06 Birminnakanneyim 3 gün değerlendirildi demek yumurtlama sonrasi 3 gün boyunca hergün birliktelik mi
Birminnakanneyim Zeynepm06 hayır yumurtlama testınde koyulasma gidene kadar birliktelik oldu. Birinden destek alıyor musun instagram da bir ebenin gunlıgune yazabılırsın canım yardımcı oluyor ebru hanım
asyasare Zeynepm06 hayir canim ovulasyon testi her zaman silik olur genelde. iki cizgi ayni renk olacak kopkoyu o zaman yumurtlama var demek oluyor silikse daha baslamamistir.
Zeynepm06 asyasare anladım ben kız bebek için silikken birliktelik olmasi gerektigini biliyordm belirgin iki koyu çizgi çıktığında yumurtlama dönemi olduğu gün birliktelik olmuyor yumurtlama günü öncesi ve sonrası kız bebek için sandım
Seherliva29 Bg212121zg ben ovulasyon testini kullandım çift çizgiye gördükten sonra 3 gün yaptım ve 12 gün sonra hamile olduğumu öğrendim şuan 6 aylık kızım var 🧿🙏
S_x_w Bg212121zg ovulasyon testi ile yumurtlama günümü öğrenip yumurtlamadan 3 ve 2 gün önce ilişki ile kızımı kucağıma aldım🤭
Pnrmus Bg212121zg onasil bisemis yahu. Spermlerde şöyle oluyor diye biliyorum. İliskide cikan spernlerde erkek cinsiyetli olanlar daha yavas ve daha kaliteli oluyormus. Kiz cinsiyetli olanlar daha hizli ve yumurtayı dolleyecek ihtimali daha az oluyormus. Yani ilk giden kizce spermler yumurtaya ulasip kendini yumurtaya beyendirip dolleyemezse arkadan gelen erkek spermler gelip dolluyormus tabi Allah nasip ederse
Bg212121zg Pnrmus hayır tam tersi erkek olan hızlı ve kısa ömürlü, kız olanlar yavaş ve uzun ömürlü.. o yüzden yumurta döllenmeye hazırsa yani yumurtlama günüyse erkek ama öncesinde ilişki olursa kız olurmuş.. doktorlar öyle söylüyor yani 😊
S_x_w Bg212121zg evet😅 bir oğlum vardı.. Denemekten bir şey kaybetmem nasıl olsa Allah ne nasip ettiyse o olacak dedim ve çok şükür nasip oldu bir de kız evlat🥰🤲
Yunusemir Bg212121zg ben öyle öğrendim yumurtlama günümü adetlerim düzensizdi ilk defa da hamile oldum çok şükür