arkadaslar durum güncellemesi yapmak istedim tecrübemden herkes faydalansın diye. buraya yazdıktan sonra sizlerin önerisiyle portakal pırasa tarzı seyleri vermeyi kestim fakat buna ragmen oglumun pişiği resmen ciğer gibi kızardı genişledi ve testislerin oldugu bölgeye ilerledi bunun üzerine 3 gün boyunca asla ıslak mendil kullanmadım (bu arada sleepy yeni doğan mendil kullanıyorum) çişte olsa kaka da olsa mutlaka çeşmede yıkadım pamuklu bezle kurulayıp havalandırdım travazol ve hametanı karıstırarak sürdüm su an asırı derecede iyileşme var korkudan üzüntüden mahvolmustum. ben ekonomi yapayım diye bir iki haftadır da sleepy beze gecmiştim primadan daha uygun diye ama acilen tekrar primaya da geçiş yaptım yani sleepy yaptı diye illa diyemem ama marka değişimi bazen yapabilirmiş büyük insan nasıl ki her ihtiyac gidermeden sonra suyla taharetlenir o şekilde yapmanın faydasıno gördüm ben günde bir defa sadece çeşme altında ykardım demekki azmış ama her seferinde sabun şampuan vs ile köpürtmedim bunuda diyeyim hepinize teşekkür ederim tekrardan ❤️🌼