Banayaklasma Pastaneye yaptıranlar, içerik olarak ne diyorsunuz. Nasil olmasi gerekiyor içeriği falan normal pasta malzemeleri gibi mi? Bebişler yiyebiliyor mu o malzemelerden yapılan pastaları, alerjik durumdan ötürü.
Mom091 Banayaklasma hiç o işlere girmedim ama yapsaydım kendim yapardım. Düz bir pasta zaten. Yenmiyor da çocuk mundar edecek nasılsa hazıra gerek yok bence🥸
idillinamom Banayaklasma Pastaneye yaptırdım. Pasta patlatmayı diyorsunuz dimi ? Görüştüğüm fotoğrafçının anlaşmalı olduğu pastane vardı. Şekersiz yapıyordu. Orada yaptırmıştım
gozdeteacher Banayaklasma Kendim yaptım. Kekini muzlu yaptım. Kremasını da labne hurma karışımı şeklinde yaptım. Üstüne az bi şey mavi gıda boyasıyla da süsledim. Ama doğum günü için özel pasta yaptırdım. Normal bi pastaydı o, çikolatalı fıstıklı falan. Biraz tadına baktı oğlum sadece. Zaten patlatma amaçlı yaptığım pastayı da patlatmadı oğlum yemeyi sevmeyen bi bebek olduğu için. 😂 Ama olur da pastaya dalar da yer diye riske atmayıp kendim yaptım.
Banayaklasma Mom091 Çocuguma ne mevlut ne bisey hic bisi yapamadim pandemiden dolayi. En azindan fotograf cekimi yaptiracagim onun icin de pastanin en azindan guzel durmasini istiyorum 🙄
Zalimsin Patlayan pasta duymadım hiç nasıl oluyor pasta patlatmayi duydum da o normal pasta ile yapılıyor diye biliyorum
Banayaklasma Zalimsin Kiz sus caktirma 😎 bi taraftan bebeyi uyutmaya ugrasiyom, bi taraftan yaziyom. Bozmasaniz olmuyor 😏
Banayaklasma idillinamom Aynen canim, yanlis yazmisim. Guzelce bozmadan sormak ne guzel iste. Pastaneye bu sekilde soyleyecegim o zaman bakalim, baska neye dikkat etmem lazim. Tesekkur ederim
Zalimsin Banayaklasma canım ben bozmadım patlayan pasta da olabilir bilmiyorum pasta patlatma ise ona göre cevap yazdım bu kadar alınacak bişey yok
NunuDudu @Banayaklasma kendim yaptım ben geçen hafta düz sade naked kek yaptım chefandmom var instagramda YouTube ta onu tarifi ile çok iyi oldu. Zaten yemedi bile bir iki mıncıkladı o arada fotoğraf çektik video çektik sonra bitti 😁biz yedik afiyetle
Banayaklasma NunuDudu Ya tesekkur ederim bakayım bi gene de aklima yatarsa eğer yaparım ama ben fotoğraf çekimi yaptıracağım o yüzden güzel bişi olsun diyorum 🤭
idillinamom Banayaklasma Başka herhangi bir şeye dikkat etmedim ben. Şekersiz yaptırdım ama krem şanti vardı 😊
Zalimsin Banayaklasma cidden bişey yazilmiyo hemen herşeyi yanlış anlıyosunuz patlayan pasta da var olabilir ne bileyim ben
Banayaklasma gozdeteacher Ya dogum gunu yapamayacagim pandemiden dolayi ama rn azindan fotograf cekiminden pastasi falan herseyi guzel dursun diyorum. Normalde yapiiyorum pasta falan ama boyle pastayi süsleme tarzi vs. Pek becerikli degilim 🤭
Banayaklasma idillinamom Ya zaten hepsini yiyemeyicegi için o sira foto alana kadar azicik giderse gider sonra alirim elinden 🤭
eslemsiii Banayaklasma bebeğim alerjik olduğu için kendim yapmayı düşünüyorum ben harfli pasta yapcam geçen gün kalpli kalıpla denedim güzel oldu bence 🤗
Banayaklasma eslemsiii Ya bizim pek alerjik bir durumumuz olmadi bugune kadar ama gene de tereddutluyum bakalim olmadi bende deneme yaparim bi.
NunuDudu @Banayaklasma çekim için de konseptlere en uygun bence naked kek çünkü bebeğiniz ön planda olur pasta sade olunca karışık görünür pastaneye de söylerseniz bu şekilde yapar bence.
Kuroneko Normalde amacimiz pasta patlatmak değildi kendisine de yedirmeyi düşünmüyordum ama pastanin önünde fotograf cekelim dememizle pastayı avuçlaması bir olunca kendiliginden gelişti 😄 pastaneye yaptırdım pastasını biraz seker hamuru yedi olsun artık napalım 😄 eglenceli oldu
Banayaklasma Kuroneko Iste bende mevlut yapamadim pandemiden dolayi, dogum gunu de yapamayacagim fotograf cekimi yaptiracagim onun icin guzel bisi olsun diyorum pastasi. Fazla bisi yiyemeyecegi icin fotograf cekiminde 1-2 minciklar agzina goturmeye calisir tamam sonra alirim elinden zaten diye dusunuyorum 🤭