Buseersoyy EMiRAY2020 aylık kontrolüne gitmedim daha hiç bilmiyorum ondan korkuyorum çişli bezi iyi ama büyük tuvaleti iyi değil
EMiRAY2020 Buseersoyy büyük tuvalete bakmıyoruz demişti sağlık ocapında ki ebe ona takılma çişli bez önemli
EMiRAY2020 Buseersoyy 1 aylık aşısında kilo alımına göre bakarsın sende, umarım sütğn yeterlidir bebişine 🙏🏻😊 ilk ay benim moralim çok bozulmuştu ama sınra ki aylar süt artırıcı desteğiyle güzel toparladık
Yasmin47 KUMSAL2020 ya şöyle düzenli kullanmanız lazım eger sütünüz azsa ikisini de kullanın derim 3 ana öğün sonrası mayya 3 ara öğün sonrası kuruyemıs hurma ve çay ben baya faydasını gördüm ama bu şekilde kullanarak
Yasmin47 KUMSAL2020 mayya 1kutu yetıyor ben 20 gün kullandım ara verdim şimdi onu süreklı kullanmıyorm ama çayı günde 3 kere içiyorm
KUMSAL2020 Yasmin47 Bende çay olarak rezene içiyorumm aslında o da iyi geliyorda desteklemek için tableti merak ettim o yüzden çok teşekkür ederim
EMiRAY2020 Yasmin47 bende mayyayı 20 gün oldu kullanalı acaba nasıl ara verdiniz sayı azaltarak mı? Bırakırsam sütüm yine azalacak diye korkuyorum
ipeku Buseersoyy daha cok kucuk bebegin canim aranmasi normal ilk zaman heo emmek isterler. Kilo alimi güzelse sorun etme ilk zamanlar normal cnku
odymerve KUMSAL2020 solgarin bahsedilen takviyesi mayya ile ayni icerige sahip ikisininde icinde bira mayasi ve b12 var
KUMSAL2020 odymerve Evet ama marka olarak tanınmış bilindik solgar her yerde var ama mayya sadece instagramda