KUMSAL2020 Defnecansu Hmm belki henüz erken diyede olabilir ben güvenemedim sadece bireysel satış olduğundan
614408eoa KUMSAL2020 laktamax kullandım bi fayda göremedim malesef ama bünye meselesi blki sende işe yarar
Agustosbocegi KUMSAL2020 laktamaxı hiç bi işe yaramadı bende de artırmak için dut kurusu dene bence aşırı işe yarıyo
EMiRAY2020 KUMSAL2020 ben mayya kullanıyorum çok işime yaradı çayınıda içiyorum mamayı neredeyse bırakmak üzereyiz
KUMSAL2020 EMiRAY2020 be kadar sürede etkisini gördünüz acaba ben sadece mayya yi düşünüyodum ama başka yerde satış olmadığından şüpheye düştüm
Agustosbocegi EMiRAY2020 yok tane olarak 5_6 tane ile başla fazlası mastit yapıyo (çayınıda yapmıştım o işe yaramıyo) beyaz dutu kuruyemişciden aldığın gibi ye zahmetsiz
ipeku EMiRAY2020 anladm canm.bende bakayim olmadi lamix diye var bende duzenlide pek kullanmadm bilemedm ise yariyormu
Duyguderyaa Laktamax gayet güzel süt yapıyor ben kullandım günde 3 defa yemeklerle beraber aldım cnmm
KUMSAL2020 Duyguderyaa Ne sürede etki gördünüz acaba bırakınca azalıyomu süt devamlı kullanılması gerekiyormu