TiniminiKayra Selam kizlar..bebegimin 5gundur gozunde akinti var çapak oluyo doktora goturdum damla verdi ama bi degisiklik yok basina gelen varmi aranizda sabahlari çapak oluyo ara arada akiyo bilgisi olan varmi?3ay17gunluk bebeğim 😞
Emirin_Annesi10 TiniminiKayra göz kanallarında tıkanıklık oluyo diye biliyorum hatta masaj yapıyolardı burun kenarlarından netten bakın bi isterseniz
Ebru1095 TiniminiKayra canım bebegım 15 günlükken oldu damla kullandm ise yaramadı en son gözü kanlandı dısarı akmaya basladı göz doktrna götrduk göz nezlesi olmus
Ebru1095 TiniminiKayra ihmal etme götür denemedgm kalmadı çay dediler sütünden damlat dediler masaj yaptım olmadı
Balarisii TiniminiKayra gözyaşı pınarı tıkalıdır yüksek ihtimalle benim bebeğimde öyleydi. Masaj yapın bol bol bizimki masajla geçmedi gerçi biz küçük bir operasyon yaptıracağız mecbur 2 ay sonra 😞
Ramses TiniminiKayra benim kizimin da 3 aylikken tek gozunde sulanma vardi. Goz doktoru goz kanalinda tikaniklik oldugunu soyledi tobramisin iceren bir damla verdi. Ayrica tikanikligi acmak icin de surekli masaj yapmami soyledi. Birkac gune gecti ara ara tekrarliyo ben yine damla masaj ikilisini uygulayinca geciyo. 6.ay ve 1 yasinda tekrar muayeneye gelin dedi.
gozde__ TiniminiKayra çaylı pamukla silsen mi ki 🙇♀️ Ben bir kez olmustu silmiştim antiseptik özelliği var diye
Endsd Göz damarlarındaki tıkanıklıktan oluyor canım o doktorumuz bizede damla verdi iki kere kullandım azalttı ama ben masajla geçirdim
Alyazeynep TiniminiKayra bende ne yaptiysam gecmedi sonra masaj yaptim 3 gune gecti inanamadim. Goz pinarindan hafif baski yaparak asagi dogru masaj yap gunde 4 5 kez yapıyordum birer dk gecti. Ama bazi bebeklerde geçmiyormuş yinede dene masaji
Omertugra20 TiniminiKayra kanal tikanikligi bizimkindede var damlaya devam bol bol masaj yap doktorumuz 1 yasina kadar acilir dedi
Hepoyleolurzaten Omertugra20 size hangi damlayı verdi acaba doktor benim kızımda da varda 1 yaşına kadar geçmezse küçük bir operasyon yapılacak dedi