damlahira minnniks Tefalin titanyum tavalarini tavsiye ederim çok memnunum tam ismini bilmiyorum ama hepsi güzeldir
arzuuu minnniks schafer ve taç marka almayin da ne alırsanız alin granit yerine döküm almanızı tavsiye ederim
BaraninAnnesi arzuuu granit ve dokum arasinda ki fark nedir peki neden dokum. Bu post iyi denk geldi bende arayış icindeydimde☺️
Seydameva minnniks ivit 😂 ama onun dışında yine ya tefal ya emsan derim yıllardır hiç bir şey olmadı 😊
Merve201119 minnniks bende yeni trendyoldan aldim evelsi gün geldi elime karaca biogranit blackgold bakin isterseniz trendyola cok memnun kaldım ben
Zeynaa1 Mom8763 kız saçmalama ne nazarı benimkilerde kırıldı hep kalitesizlikten o onkadar para çöp oldu sırf kapakları tavayada tencereye de uyumlu diye almıştım
Mom8763 Zeynaa1 hii anladım ne biliyim ya ben böyle olduğunu bilseydim eğer garanetisi vardı götürürdüm ya 😢
nursocum minnniks tefal. fırlatıp attığını niye yazdın ki acıyalım mı sana hı ne olsun istyorsun sizin grubunuz var zaten herşeyle dalga geçiyorsunuz😂
Cookanne minnniks döküm tava önerçyorumcanım hem sağlıklı hemde kullanışlı. Diğerleri zehir saçıyor. Thermoad 3lü tavalar dan aldım geri kalan teflon tavalwrımı hep attım. Üstelik yapışmıyor. Cizilse bile kullanabiliyorsunuz altı döküm üstü kaplama
Zeynaa1 Mom8763 %90 kırılmış yani benim duyduğum keşke geri götürme sabsin varsa goturseydin ben internetten bir siteden almıştım garantisi yok sayılırdı goturemedim geri