Mom8763 minnniks karaca bio granit Çok memnunum hiç çizilme yapmadı hatta nazar değdi 3 tanesinin kapağı kırıldı paramparça oldu😢😢
Hizlivebebeli minnniks ben zwıllıng marka kullanıyorum aşırı memnunum herşeyi cok iyi dökümleri çelikleri tavaları bir bakın isterseniz
Seydameva minnniks 3 kapağı 2 vakumlu kapağı var ve hepsi bir birine oluyor sağları hepsine oluyor fırında da kullanabiliyorsunuz üstüne yanma yapışma yapmıyor daha ne olsundu 😂
Deletedmom_29 Mom8763 o kapaklar kırılıyor. Benim iki kapağım gitti öyle. Kapaklar çok ağır olduğu için güçlü carpiyorlar dusmese bile biraz hızlı bırakınca gidiyorlar
Zeynaa1 Mom8763 kız saçmalama ne nazarı benimkilerde kırıldı hep kalitesizlikten o onkadar para çöp oldu sırf kapakları tavayada tencereye de uyumlu diye almıştım
Mom8763 minnniks amin inşallah yaa valla cok üzüldüm gercekten kapaklarda burda öyle sert gibiydi ağırdı 😢
Mom8763 Deletedmom_29 aynen öyle ama bende sinirden kullanmıyorum bu tencerelerimi o kadar severek beğenerek aldım
BaraninAnnesi Mom8763 memnum musunuz. Bende setimi yenilemek istiyorum ve bu sefer tercihim granit olacak galiba…
Seydameva minnniks ivit 😂 ama onun dışında yine ya tefal ya emsan derim yıllardır hiç bir şey olmadı 😊