Ayla0606 Bittersever hiç profilonun beyaz eşyasını kullanmadım ama kullananlar memnun kalıyor genelde. Teşekkür ederim ☺️
Twinklee Ayla0606 beyaz cam profilo set aldık. Fırını çocuk kilitli falan. Harika hem görseli hem kullanışı gerçekten çok çok başarılı. Vee beyaz olması tabi ki her zaman tertemiz. Tavsiye ederim 👍🌸
Ayla0606 Eyllm siyah diye düşünmüştüm ama kimse memnun kalmamış tekrar değerlendirmem gerekiyor sanırım🙄teşekkür ederim ☺️
Zelisblt Ayla0606 Bosch Ankastre Beyaz Cam Set HBF514BW0T-POP6C2B11O-DWK065G20T Modelini kullanıyorum çok memnunum.
Kirpapatyasi1 Ayla0606 Davlumbazı iyi çekmiyo koku kalıyo hep sadece sesi çıkıyo kendisi var çekme gibi bi özelliği hiç yok🤦🏼♀️. Hep iz kalıyo akşama kadar 263527819. silsem yine leke ve toz. Gerçi siyah olmasından kaynaklı lekeler ama hiç temiz durmuyo gözümde.
Kirpapatyasi1 Deletedmom_36 Davlumbazı iyi çekmiyo koku kalıyo hep sadece sesi çıkıyo kendisi var çekme gibi bi özelliği hiç yok🤦🏼♀️. Hep iz kalıyo akşama kadar 263527819. silsem yine leke ve toz. Gerçi siyah olmasından kaynaklı lekeler ama hiç temiz durmuyo gözümde.
yokbecanim Ayla0606 siyah cam ocaklı arçelik kullanıyorum ve o kadar memnunum ki.fırından ayrı ocaktan ayrı memnunum.siyah leke belli ediyor olabilir ama temizlemesi çoook kolay
Ayla0606 yokbecanim bende siyah rengini çok seviyorum yeni eve taşınıyoruz nasipse mutfağı siyah beyaz dekore etmeyi düşünüyorum