Ayla0606 Merhaba arkadaşlar ankastre set almayı düşünüyorum hangi markayı kullanıyorsunuz memnun’musunuz biraz bilgi verebilirmisiniz
GokturkAlp Ayla0606 Arçelik kullanıyorum 2015 te almıştım, modelini bilmiyorum ama çok memnunum. Sadece şimdiki aklım olsa siyah yada beyaz alırdım. İnoks yani gri lekeyi, kiri çok belli ediyor. Yada ben takıntılıyım bilmiyorum.
Bittersever Ayla0606 Profilo kullanıyorum ben alırken fırın içi ve tepsileri siyahdi şimdi granitleri çıktı asla leke vs tutmuyor diğer markalara çok para vermeye gerek yok bence hem fiyatları makul hemde çok kaliteli taş ocak fırını gibi pişiriyor evlendiğimden günden beri fırına yemk göndermedim 😇
GokturkAlp Mom14 Valla mı, bende siyah iyidir diye düşünüyordum. Gri hep silmek lazım,el izi, su izi öyle belli oluyorki.
Ayla0606 Bittersever hiç profilonun beyaz eşyasını kullanmadım ama kullananlar memnun kalıyor genelde. Teşekkür ederim ☺️
Ayla0606 Eyllm siyah diye düşünmüştüm ama kimse memnun kalmamış tekrar değerlendirmem gerekiyor sanırım🙄teşekkür ederim ☺️
Sevimli Ayla0606 kumtel luxell serisi çok memnunum . Beyaz renk . Uygun fiyat . Pişirimi hızlı ve güzel . Uzakdan kumandalı . Sökülebilir çift cam . Buzlu ürünleri çöZme.
Deletedmom_36 Ayla0606 vestelin rustik serisini kullaniyorum cok cok memnunum☺️Krem rengi benimkisi 1 hafta eger yagli birsey yapmasam silmiyim tertemiz gozukuyor 🙈
esraozker Ayla0606 beko kullanıyorum ve çok memnunum beyaz benim ki ve kesinlikle beyaz tavsiye ediyorum annemin ki siyah silsende havada uçusan tozlar üstüne yapışıyo anında ve o kadar belli ediyo ki tozu anlatamam annem bin pişman bende ondan esinlenerek beyaz aldım ve memnunum sadece siyah ocak gözlerinin dipleri leke oluyo ya onlarıda bimden 1.5tlye çocuk diş fırçası alıyorum onunla temizliyorum ocak gözlerinin diplerini yağcöz sıkıp mis gibi oluyo😊