tatlım senin stresin onarada yansıyodur sütünden bile gecer emin ol. sakin ol öncelikle benimkiler 13 aylıklar bende tek bakanlardanim hatta ben kendi annemlerle daha cok strese girdim ve gönderdim birde ozamanlar 2 yasında kızımda vardi 2 yas sendromu malum…
ben joie elektrikli sallanan anakucagımı diolar ne ondan almıstım baya sevmislerdi bide biri reflüsü olan bi bebekti dk bası kıyafet deistiriodum buna ragmen 8 ay emzirdim yetisemedigim zamanlarda mama verdim esim en büyük destekcimdi isten geldim yoruldum diyemezdi zavallı hemen cocuklarla ilgilenirdi her ayın bi zorlugu var ama gercekten hersey rayına otrdugnda islerin kolaylasıyo suan mesela yataklarına koyuyorum kendileri uyuyo ayakta hic sallamadım alısmadılar (onu yapcak zamanda yoktu gerci)gece deliksiz uyuyolar (ilk aylar bu hayal gibiydi) birbirleriyle oynuyolar bana gerek bile kalmıyor stres yapma yapabildiginin en iyisini yapıypsundr aglayacaklar her istedikleri hemen olmuyo bende strese girdim ama baktım kendime oluyo olan aglayıp sakinlesmeyide ögrendiler simdi resmen beni deniyolar numaradan aglıyolar yanlarına gidiyorum kapı acılır acılmaz kahkaha atıolr 😄