annesininaslani Kızlar buraya yeni taşındık şöyle temiz güzel işler çıkaran bir yer arıyorum kesim ve ombre sombre konusunda başarılı olursa sevinirim Covid tedbirlerine de önem göstermesi herşeyi tek kullanımlık tercih eden bir yer olsun istiyorum
Kbrarslannnn annesininaslani İbrahimlide extreme kuaför var tavsiye ederim biraz pahalı ama işini güzel yapıyor
Esila1716 annesininaslani ben varım ama İslahiye de oturuyorum kuzum kuaför Tolga taş var burda çok güzel yapıyor istersen Instagram dan bakabilirsn
annesininaslani Esila1716 ben şehitkamildeyim canım buralarda duyum aldığın bi yer var mı çevrene sorabilir misin 🙏
bir_pasa_annesi annesininaslani bende Şehitkamildeyim cnm ama benim kuaförüm öyle sosyetik yerlerdeki gibi değil ama ben memnunum kendi temiz eli hızlı işinin ehli
annesininaslani Kbrarslannnn ibrahimlideyse pahalı olması normal 😂 yalnız şöyle bi durum var ki geldiğim yerde ortalama bi kuaföre giderdim sonra ınstagramda bi sayfa çıktı karşıma pahalı lüks bi kuaför bu seferde oraya gideyim dedim adam benim saçımı en kesilmeyecek şekilde kesti ve ben tıpış tıpış eski kuaförümün yolunu tuttum o yüzden pahalıysa iyidir gözüyle bakamıyorum artık 🤦🏻♀️
annesininaslani bir_pasa_annesi orasının neresi olduğuna dair bi fikrim yok canım daha burda yeni olduğum için 😊