Mom83 Gel hele gel 🙄🙄🙄 Kızım 4 buçuk aylık günde 3 defa agır bez değişiyorum. Sorum şu 6, 7 defa değiştigimde bir kez yapmış oluyor. 6 kez bir kere yapması normalmı doyuyormudur ? 2 günde bir bazen iki kez kakasını yapıyor
Canparcam_ Mom83 Dalgamı geçiyorsunuz ? Başlık ile milleti posta çekmeye çalışıyorsunuz. Neyseee üstte kalsın bilgim yok.
Mom83 Canparcam_ Dalga geçmiyorum ilgi çekip cevap istiyorum. az önce yazdıgımda kimsenin ilgisini çekmemiştide.
Vera1810 Mom83 ac olan çoçuk hiç durmaz devamlı aglar. Baya o zor zamanları gecmıs bez sayısına takılmamak lazım. Anne sütü alan bebeklerde 10 gune kadar kaka yapmayabılıyor
Kwlcm Vera1810 yooo benim ki bi ay aç yaşamış ilk ayında dogum kilosuna ulasamadı ama hic aglamadi 🤔 bende doyuyo herhalde doymasa ağlar diyodum meğer sütü cekemiomuş 🥺 sonrasında zaten mastitler başladı bende
Deletedmom_9857 Mom83 peki size ne benim ilgini çeken şeyler açarsın post cevap yazan olursa teşekkür eder geçersin ne bu böyle dalga geçer gibi ki demek ki kişi kendinden biliyor sizin dikkatini aldatılmak çekiyor olsa gerek
Azsekerlikahve Mom83 şimdide herkes başlığına yorum yapacak. Yine soruna cevap alamayacaksın belkide! Postunun üste kalması için sürekli bişeyler yazsan daha iyi olurdu bu şekilde saçma olmuş
Azsekerlikahve Mom83 cevap aldıysan diğer yazılanlara kulak asma o zmn. Sırf bunun için gelenler olacak çünkü
Mom83 Ymncn bir tanede canavar gibi oglum var ona da yetişecem die küçüğü biraz ihmal ediliyor biliyorum ama pişik sorunumuz olmuyor çok şükür zaten cokta rahatsızlık duyan bir bebek değil bezinden ama dogrudur değişmemek yanlış dedigim gibi cok yogunluktan