eceunverkanra Mother_54 Bu ara bizimde oyle bir problemimiz oluyor genelde uykusu cok gelip uyuyamayinca yapiyor ben ayaktayken kucagimda hafif sallayarak veriyorum o ise yariyo isterseniz bir de oyle deneyin.
Mother_54 eceunverkanra evet ayakta sallayarak veriyorum dikkati dağılınca tutuyo hemen oturarak mümkün değil almıyo çok ağlıyo
Mother_54 Tubaysr doktora gittiniz mi çocuk hemşiresi arkadaşım var dedi ayva komposlusu yap sütün aromasını değiştirir öyle alır zorlada olsa benimki tutuyo biraz direnşyo
Tubaysr Mother_54 doktora gitmedim ama tlf görüştük 2 hafta sonra gelin ek gıdaya baylayabiliriz dedi 🙄🙄
Mother_54 Elifmira2705 ellerini yumruk yapıp ağzına sokuyordu kaç gündür damaklrını mı tahriş etti diyr düşğnmeye başladım bugün de ellerini hiç ağzına sokmadı
sutkokusu cico-20 binbir türlü şaklabanlıkla emzirmeye çalıştım uykusunda emzirdim sürekli onun dışında mama hiç kullanmadım
Busraa10 Mother_54 geçici bu durum üzme kendini ben aklına gelebilecek herşeyi yaptım daha memeye gitmeden ağlıyordu canı isteyince döndü 🤷🏻♀️
heyipekto Busraa10 off biz de 5 gün sonra 3 aylık olucaz gerçekten meme görünce krize giriyor çok iştahlı seve seve cop cop emen bi bebekti noldu anlamıyorum