Mother_54 Kızlar kafayı yiyecek duruma geldim bebğim bi kaç saattir memeyi almıyo memeye koyunca basıyo çığlığı ağlıyo şaştık kaldık eşimle niye böyle yapıyodur başına gelen var mı daha önce olmamıştı hiç 🥺😔😔 2 buçuk aylık
Yagmursonrasitoprakkokusu Mother_54 sanırım bu aylarda oluyormuş bu tarz durumlar. Pes etmeden ama sıkmadan da sürekli teklif edin. Eski haline dönecektir mutlaka. Bunun dışında burnunun da temiz olduğundan emin olun, o da emmemesine sebep olabilir
Happy-jr Mother_54 2.ayda oluyormuş gormeye başladığı için meme rejimi yapıyormuş. Eşyalar dikkatini çekiyormuş gözünü kapatıp bı dene
Mother_54 SertapHilal yok kullanmadım hiç bi kaç saattir bunu yapıyo normalde tok bile olsa memyi hemen alıyo
Esmasultan Bizde aynı durumdayız emzik veriyorum göğsümdeyken,sonra emziği hemen alıp meme veriyorum öyle emior bu dönemde böyle olabiliyor
SertapHilal Emmek istemezse zorlama canım zorlarsan daha da soğur memeden, sakinken dene emzirmeyi. Müzik aç mesela, hiç almazsa da sağıp kaşıkla ver sütünü. Düzelir
defmommy Mother_54 zorladım almadı elimden bişey gelmedi ve kilo alımı çok az oldu bu ay normalde 1 kilodan fazla alırdı 500 gr almıştı bu ay dikkat edicem artık
Yigitinannesi34 İki göğüsünü de denedin mi canim ben birini almayinca diğerini deniyorum almayinca yer değiştiriyorum sekil değiştiriyorum rahat edemiyodur belki
Mother_54 Yagmursonrasitoprakkokusu Umarım çabucak geçer çok çaresiz hissettim kendşmi o an ilk çocuk işk defa başımıza geliyor
Mother_54 Happy-jr dikkat dağınıklığı oluyordu ama memeyi tutuyordu yine de akşam üstü ne olduysa oldu
sutkokusu Mother_54 o aylarda bende meme reddi yaşadım 1 ay sürdü pes etme biberon ve emzik kullanıyorsan uzak durmaya çalış geçecektir