Cemilev ahh ben 2sene neler çektim 3yasina kadar beni mahfetti kızım 4 5 tabak bırikiyirdu mutfakta onu yemedi bunu yap şunu yemedi bundan dene yok ya pilav makarna yerdi oda zorla banyoda sularla oynamalar omuzum da gezdiririm elimde kaşıkla hadi uçalım parka götürürdüm pencereden bakmalar daha neler neler 3kasik yese mutlu oluyordum. Komsum 1avuc makarna yedirdi diye boynuna sarılıp ağlamıştım allah razı olsun diye yemezdi ve bu kız nasıl ayakta kalıyor nasıl yaşıyor derdim .O dediklerinizin yanında daha neler neler denedik doktorlar yazdi ben aldim her bisey deneyisimde umitlaniyordum amanyok hicbirsey bize fayda etmedi bu sefer mama mama diye ağlayıp yemek verdiğimde de yemiyor su bende sınır krizlerine giriyordum ağlamaktan. 13 saat ac bıraktım dayanamadım bisey sunayım yer belki dedim yemedi zorla süt içmişti en son bıraktım pes ettim illa birgün yiyecek dedim.disler tamamen bittikten sonra yemek düzeni oldu çok şükür ama hala seçer ve az yer peynirin zeytinin tadını hala bilmez 4,5 yaşında