CemreKerem35 Oykununannesii12 3 ay sadece kucağımda uyudu ne ben birakabildim ne de o başka yerde uyudu . Daha sonra 4.ayda zaten aşırı hareketlendi daha sonra da sürünme emekleme sıralama derken sen istesen de kucağa gelmiyor . He bazı bebekler var tabi ki anneyi görmek ister sürekli ya da ayı büyük olmasina rağmen kucak ister onu kademeli bir şekilde oyuncaklar ya da nesneler ile dikkat dağıtarak kucağa alma süresini azaltıp etkinlik ve oyun süresini arttırabilirsiniz.
Fatma_52 Oykununannesii12kizim 4 ay 18 gunluk kucaktan inmiyor. Esimle sirayla tutuyiruz cok yipratıyor. Yere koydugumuzda 1 dk dolmadan aglamaya baslıyor. 😑
Vanilya Oykununannesii12 8 aylık oldu kızım kucakta tutabilene aşk olsun. Keşke kucağımda dursa diyorum şimdi de
Oykununannesii12 CemreKerem35 benimde sürekli kucak başka bir şey yaptırmıyor baş edemiyorum artık. 2 ay 22 günlük
CemreKerem35 Oykununannesii12 ben de senin gibiydim kol ağrısı omuz ağrısı yaşıyordum bir de üstüne . 3.ayinda kanguru aldım o çok işimi gördü en azından bir çorba yapıyor bı evi toplayıp supuruyordum
Oykununannesii12 KardelenYB pusete koyuyorum hemen ondan da sıkılıyor. Evde bebek arabasiyla gezdiriyorum
Oykununannesii12 CemreKerem35 ya benim de kanguru var arkadaş verdi. Kanguru çocuğa biraz büyük oluyor içinde kayboluyor başka almak gerekli
Oykununannesii12 CemreKerem35 zaten benim sırt ağrısı hamilelikten beri geçmedi. Şimdi hepsi birlikte boynum omzum sırtım belimin ağrısından zor duruyom
fikolatte Oykununannesii12 dört aylıktan önce koymayın derim kanguruya. Sling var bebeği kendinize bağlıyosunuz. Oğlum gazlıydı ona takıp gezdim evin içinde
Oykununannesii12 Bide gaz sıkıntısı var galiba bu kolik akşam 8 9 gece 1 2 yapıyor genel de ağlıyor durmuyor
Bilgebilgu Oykununannesii12 benimki tam 3 aylik donmeye calisiyor surekli ve koydugim yerde koydugum sekilde bulamiyorum cok hareketlendi.
Fatma_52 Oykununannesii12 ewet 3 ay 17 gunlukken donmeye basladi. Ama son 2 -3 haftadir yerde durmuyor
PortakalliKahve Benimkide öyle. Annem kokunun sindiği bir şey ver eline öyle oyalanır demişti, ben denemedim ama denenebilir
Oykununannesii12 Bu salıncaktan alayim diyorum. Yatar şekil oluyor. Belki elde tutuluyor hisseder diye