bir_pasa_annesi Gzmakman cnm ben kumralım eşim esmer bebeğimiz süt gibi doğdu dediğin gibi 10 gün sonra hafiften hafiften esmerlesti hani öyle kara değil hafif esmer ve cok tatliş oldu
Muarslan Hmerves merhaba, yanlız değilmişim, benim de büyük oğlum kar gibi, 2. Baya esmer, bana da çok garip geldi bu durum birbirinden tamamen farklı 2 çocuk 😀 Bebeğim 10 aylık oldu daha değişmez sanırım.
Minikimmm Gzmakman bizde öyleydik ben beyazım baba esmer 4 5 aydan sonra esmer oldu hala kara guru bisey 🤣🤣🤣
Fatime1232 Gzmakman benim bebeğim de öyle ya doğduğunda sap sarıydı şimdi esmer babası esmer eşime söyledim diyor hastanede ki ışıklrdan dolayı küvetteki fotoğrafları ve şimdiki hali arasında çok fark var
zhrglgkcsvm Benim bebeğim de beyaz doğdu bı kav sonra esmerlesti ama ellleri ayakları beyaz yüzü ve vücudu esmer 6 buçuk aylık olduk bu durumu yaşayan var mı değişir mi bu saatten sonra
esradgzl Esma-34 şuan 3 ay 25 günlükğüz tamamen rengini aldı. vücudu eli bembeyazdı yüzümüz esmerdi yani öyle çok değil tabi vücuduna göre esmerdi şimdi hepsi eşitlendi. Yüzüde buğdaysa seninkinin beyaz olmayacak o zaman kesin :)) buğday kalsa yine iyi canım çok esmer olmasın 😂
Esma-34 esradgzl ya işte ilkin de beyaz değil kırmızıydı snra gündz beyaz akşam kara görnyo işte şmdi😅vücududa esmerdi hep hala öyle sadce elleri ayakları beyaz