zumramomm Gzmakman bizde de durum aynı.bembeyaz pamuk gibi doğmuştu kızım yanakları da al al di.bir kaç gün sonra esmerlesti megersem sarılık olmuş sarı kara karışımı.6aylik olacak suan ise buğday tenli 🙄🙄🙂
Furufuru Ben açık tenliyim eşim biraz esmer oğlum doğduğunda pembemsi açık teni vardı ama 1 haftalıkken sarılığa yakalandık 1 ay sürdü ve oğlum bildiğiniz siyahi bir bebek oldu dedim bu böyle kalacak herhalde 😂 ama büyüdükçe açıldı yeni şimdi 11 aylık kumral
expelliarmus Furufuru ya suan bizim yaşadığımız şeyin aynısını yazmışsınız. 40 günlük olduk uzamış sarılık var . Değerimiz 12 daha . Bebeğim siyahi gibi cidden 😬😓 eşim sarışın ben kumral . Ne zaman açıldı bebeğiniz
Nebicimanne Gzmakman kizim beyaz dogdu sarilik yuzunden karardi simdi 11 aylik beyaz hatta saclari bile acildi gittikce anasina benziyo yavru kusum♥️
Beyzazeynep Gzmakman sarilil testi yapildi mi? Benim kizimda pamuk dogdu esmerlesti sonra sarilik oldugunu anladik sarilik karasiymis meger simdi yine bembeyaz :)
Hirasel Fulyasin08 benm kızmda 3 aylk oldu biraz acılma var ama gaz problemi devam edyo hastalk cocgn rengni etklrmi
Tuba_01 Gzmakman aynen canım oğlum doğdu kapkara kara oğlan diye sevdi herkes 😂 3 Aydan sonra teni açıldı şimdi çok beyaz değil buğday tenli benim gibi ama koyu renk giydiğinde veya yanına beyaz sarı bebek kattığımızda hala esmer duruyor 😂 babası esmer 🥰
Sehers Gzmakman benim ikizlerde aynı oldu ya. Ben bembeyazim onlarda doğduğunda öyleydi sonradan babalarına brnzediler şuan ikiside esmer 3,5 yasindalar😄 Dönmez yani
Gzlgmz Benim oğlum doğduğunda kırmızı gibiydi sonra sarılıktan karardı çocuğumu kara şimşek diye sevdiler hep şimdi 3 aylık pamuk gibi❤️ ben beyaz tenliyim eşim esmer hatta Bi ton koyusu afrikada🤭🤣
Deletedmom0015 Gzmakman benim bebeğim ilk doğduğunda bembeyqzdi sonra esmerlesti zayıf olduğu için şimdi süt beyaz
armin-arya38 Deletedmom0015 kac aylikken beyazladi benim kizimda ilk beyaz dogdu sonra birden karadi anne sutu sariligi dediler simdi gecti sarilik 48 gunluguz ama hala esmer beyaza doner mi bilmem ama kara kiz diye sevmelerine sinir oluyorum
Sakura-chan Benim bebeğim de simsiyah saçlı doğdu şuan 8 aylık kumral ve beyaz tenli . Keşke esmer olsaydı
Ewrem Gzmakman ah canim benim bebegim digdu sutten daha beyaz diye bilirim😂 sonra bi oldu zeytin gibi sarilik gecirdikten sonra oldu😑 simdi iki yasina az kaldi bembeyaz yawrimm cekik gozlu kumral bir melek oldu😍
Yigiterenin_Annesi benim bebeğim de öyleydi zaman geçtikçe artık oturmaya başlıyor ama bir daha değişeceğini sanmam 😂
Merve_Kumsal90 Gzmakman benim de kızım doğduğunda esmer ve kırmızydı. Sonra saçları döküldü daha açık renkgeldi ve sarışın oldu ☺ ben de ilk doğduğunda şaşırmıştım anne beyaz, baba beyaz bu nasıl esmer oldu diye
Ahanife Gzmakman benim kızım da doğduğunda esemerdi 7 ay 20 günlük şimdi beyaz ben buğday temliyim babamız hafif esmer ama halalarımız babaannemiz beyaz tenliler sanırım onlara çekmiş ten rengi değişiceğini sanmıyorum bizimki değişmediyse😂