Ozidem Kizlar diyet arkadasi arıyorum düzenli leslie spor diyet yapacak kaçamaklar da birbirimize engel olacağımız hırslı kilosundan şikayetçi azimli badilerimi bekliyorum 🥰😀
Kaansmommy Ozidem ya aslında bende liste vardı diyetisyen verdi 1 haftada iki kilo vermiştim ama işte sonra düzensizlikler oldu bozdum
Ata20 Ozidem ya benim bebeğim beş aylık, sütüm az bir de diyet yapınca iyice azaldı bıraktım. Sürekli yiyorum süt olsun diye. Ben bu gruba spor yaparak eşlik ederim en iyisi
Ozidem RhSn56 ozaman başlayalım yasak geçsin derseniz beklerim beklemeyelim derseniz sabah baslayalim
RhSn56 Ozidem ben başladımmm bile haftada 4 gün pilates yapıyorum bir de akşam yemeğinden yani 6 dan sonra hiç bir şey yemiyorum sadece su😂
momyy Bennnn vermem gereken 10 kilo var. 10 aylık da emzirdiğim bi bebeğim var. Her güne bugün diyete başliyorum die uyanıp bi şekilde yapamıyorum.bi motivasyon şart banaa
Ozidem momyy aslında mehtap yakut un emziren anne diyeti var ve doyurucu bebeğin küçükmüş yapabilirsin
RhSn56 Ozidem harika bu işin sırrı devamlılık hamilelikte 20 kilo almıştım 18 i gitti şimdi sıkılaşmaya çalışıyorum