Tubade Fulyaoyku doğduğundan beri kullanıyorum ama kuru kuru çekmeyin canı acor gizyolojil serum sıkıp yan çevirin bebeği sonra çekin 🎀
Afni Fulyaoyku ben memnunum ilk yan yatır burnuna fizyolojik serum sık sonra kaldırıp sırtına vur YouTube videoları var sonra aspiratörle çekersin rahatlar bebek ben öyle yapıyorum hep
Fulyaoyku Afni ya Allah razı olsun senden bende şimdi eşime söyledim hemen spariş etti aspiratörü inşallah işe yarar serumla beraber Deniyim
Fulyaoyku Tubade tamam inşallah gelsin öyle yapayım sipariş verdim 🥰 sizlere güvenip çok teşekkür ederim yaaa
Seda34 Fulyaoyku güzel yumuşarsa zaten içindeki dışarıya doğru geliyor peçeteyle alıyorum ben zaten çekmeme gerek kalmıyor o zaman
Seda34 Bende otri bebenin kullanıyorumm gifrer fizyolojik serum sıkıyorum yarısını iki burun deligine sıkıyorum kimisi bi iki damla sıkıyormuş o zaman burun içindeki mukuslar yumuşamıyor çekincede kanayan bile oluyormuş buna dikkat edin 😊
Fulyaoyku Seda34 ben enjektörü dolduruyorum ikisine de yarı yarı sıkıyorum çıkıyo ama az burun aspiratörü şart bebeklere ya