Annesininbaloglu Kızlar eşimin iş yeri kahvaltısi var ailecek bebeğim daha iki aylık onunda gotrsemki acaba yirmi kişi olcak yoksa mikrop falan mı kapar siz napardiniz
Sulegorkem Annesininbaloglu ben götürürdüm canım yanınızdaki kişilerdende rica edersin öpmeyelim diye
Annesininbaloglu [silindi] kesin alırlar kulaklarına bis y diyemem ki yarısından çoğu arkadaşım cunku
Annesininbaloglu OzgeMustafaBulut 🤣🤣 ama orda kucaklarina falan alirlar gözleri çocuğumda olacak herkezin
OzgeMustafaBulut Annesininbaloglu ordada iş sende bitiyo verme kucaklarına pusetine koy oyuncakta al yanına oyalansın 😬
Orkidem Annesininbaloglu bi tek çocuk sende yok canım sakınılan göze çöp batar hiç bi zaman sakınma içini rahat tut
Annesininbaloglu NarTanesi 😀😀 evet dışarıya falan çıkarıyorum ama şimdi bebeğim küçük diy herkes kucağına alıp sevecek o yuzden karar veremedim
NarTanesi Annesininbaloglu sen izin vermezsen kimse alamaz canım bu günlerde biraz hızursuz hiç dokunmayalım hasta olack gibi dersin yanlış anlarlar diye de düşünme evladından daha kıymetli değil onların hatrı
NarTanesi OzgeMustafaBulut 2 aylık çocuk ne oyuncağı 😂 benimki 3 ayı geçti yeni yeni oyuncakları tutmaya başladı
OzgeMustafaBulut NarTanesi oğlum 2 aylıkken eline çıngırağı tutturduğumda kıpırdatarak oynuyodu 😂 sizinki geç hareketlenmiş heralde yoksa bende uzaktan kumandalı araba falan demiyorum
deletedmom2200 Annesininbaloglu ben neredeyse doğduğundan beri her Cuma iş yerine öğle yemeğine gidiyorum git canım valla hem görsünler seni güzelce bebeğinle fena mı 😏😏😏
Minnakkk Annesininbaloglu benım gibiyse kızınız götürün derım ıc aylığız anne ve babasından baska kımsenın kucağına gitmiyor basıyor çığlığı 😀😀 boylelıkle ben bısey demeden kımse almaya cesaret edemıyor cunku morarana kadar ağlıyor başkasında 😀😀