Xyz26
Xyz26 Kesinlikle anlattıklarınıza katılıyorum. Kendi hatalarını kapatmak için suçu başka başka şeylere (bizlere) yüklüyorlar. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Ftm1804 Bnm oqlum doqar doqmaz mide bulantısı yaşadı, öqürüp duruyordu. Emmiyordu tabi sarılık olmuş. Doqum yaptıqım hastanede yer olmadıqı için bizi özel bi hastaneye sewk ettiler. Gittik yatış yaptılar ben ewime qeçtim. Sabah hastaneden aradılar nöbet deqişiminde kalbinde darlık qörmüş arkadaşlar ekq çekilmesi için başka bi hastaneye qötürücez dediler. Neyse qötürmüşler çekmişler kalbindeki sıkıntı için başka bi hastaneye sewk edicez dediler. Başka bi şehir ve başka bi hastane.
oraya qötürdüler bebeqimi bizde arkadından qittik, bebeqi yoqun bakıma aldılar qöstermiyorlarda tabii. 9.qün oldu ameliyat dedi dokror kalbin ana damarı qelişmemiş.
Ameliyata aldılar doktor tabi qirmek istemedi ameliyata, risk durumunu sordum yaşamaz dedi. Resmen öylesine qirmiş ameliyata. Bnm ordaki halimi düşünsenize.
Ameliyatta şah damarını ters çewirip kalbe indirmişler. Şükürler olsun ameliyat başarılı qeçti. 5 qün daha yoqun bakımda kaldı 1 hafta da serwiste we çıktık.
Sıra 2. Ameliyata qeldi 7 ay boyunca defalarca ekoya qirdi kalbindeki delik kapanmadı we kapanabilcek qibi deqildi. Her yeni doqan bebekte olan küçük deliklerimiz kapandı ama bi tanesi ameliyatsız asla kapanmicaktı. Bunu çok iyi prof doktorlar ekoda qörebiliyorlar. We mecburen ameliya qirdi oqlum. Oda başarılı qeçti çünkü iyi bir doktordu Allah war. Çokta araştırmıştım. Uzun sürdü yoqun bakım zamanı ama şimdi daha iyi. Toparlanmaya çalışıyoruz. Ama ben size yüzeysel anlattım.
Ewet çoqu bebek kalbinde delikle doqabiliyor kilo aldıkça da kapanıyor. Bu çok olaqanüstü bi durum deqil rahat olun. Ama bazı delikler kapanmaya biliyor. Çok ihmal ederseniz Allah korusun nöbet falan bile qeçirebilir emin deqilim tabi ama öyle duymuştum. Sizin qüçlü we metanetli olmanız lazım, çok çok eminim ki bebeqiniz sizi hissedip ona qöre hastalıqın üstesinden qelebilir. Onunla qüzel qüzel bolca konuşun. We lütfen seçtiqiniz hekime çok dikkat edin