Deletedmom8 Kızlar sağlık ocağının verdiklerini içeriklerinden dolayı kullanmıyorum bebeğim 9 aylık şimdiye kadar ocean kullandık ama değiştirmek istiyorum önerebileceğiniz d3 ve Demir ilacı var mı ? Kaçlık ve markalarını yazarmısınız ? Şimdiden teşekkürler ☺️
KahramanAnne Deletedmom8 neden değiştirmek istiyorsunuz bizde d vitamini ocean kullandık şimdi yeni ocean Demire başladık fiyatı da çok pahalı 😒
BerenandMom Deletedmom8 d vitamini ocean spreyle cok rahat oluyor,demir ilaci bestiron tadi da güzel katki yok c vitaminli ,biz de ocean microfer kullaniyorduk fena kabiz yapti biraktik zaten katki olduğunu öğrendim
mom-11 Deletedmom8 bende ocean demir ilaci , pedia-d d vitamini kullaniyorum. Memnunum. İçerik olarak daha iyisi var mı bilmiyorum
Uykusuzzz Deletedmom8 pedia d kullanıyorum d vitamini. Kan ilacı sağlık ocağının verdiğini. İçeriğinde paraben olması kafa karıştırmasın araştırmalarıma göre gerekli olan bişeymiş . Hergün değil iki üç günde bir veriyorum onu
Deletedmom8 KahramanAnne fiyat olarak diğerlerine göre iyi ama ben pek yeterli bulamadım nedense özellikle Demir ilacını
3children1mom KahramanAnne 2 buçuk aylık bebeğim bende ocean spreyini kullanıyorum eczacı olur dedi ama üstünde 4 ve 10 yaş için uygundur yazıyor yeni aldım önceden monovit kullanıyordum siz hangisini kullanıyorsunuz neye geçtiniz
KahramanAnne Deletedmom8 Kan testi yaptırdınız düşük mü çıktı değerleri yoksa siz tercih olarak mı yeterli bulmadınız ona göre değiştiririm belki fikir edinmek için soruyorum
KahramanAnne BerenandMom sadece pancar şekeri ilave edilmiş ☺️ Olmasa daha iyi tabi ama tedavi edici değil takviye edici olduğu için çok da önemli değil. Kabız konusunda yorum yapamam yeni başladık eğer öyle bir durum söz konusu olursa bende bırakırım 😊
3children1mom BerenandMom kaç aylık bebeginiz bende sprey kullanıyorum 2 bucuk aylık bebeğim üstünde 4 yaş ve 10 yaş için uygundur yazıyor eczacı olur dedi ama bilemedim
seymaaras Deletedmom8 Daha önce bu platform da dahil bir çok yerde demir ilacı sorulduğunda ilk önce Ocean öneriliyordu. Sonra birden herkes içeriği kötü demeye başladı. Bunu öğrendiğiniz bir yer var mı? Bende oradan takip edeyim🤗
Deletedmom8 Uykusuzzz pedia yı doktor mu önerdi ve nerden alıyorsun canım kaçlık kullanıyorsun detaylı yazarmısın