KardelenYB Uyandırmam gerekir mi emzirmeye çalışıyorum 3 saate bir ama uyanmıyor normalde gündüz hiç uyumayan bir bebek şaşkınım tedirginim
Mrs_Ladybird KardelenYB bizde bugün olduk öğlen uyumayan bebeğim uyuyor sevineyim mi ne yapayım şaşırdım
Alyadep KardelenYB çocuktan çocuğa değişir belki. bizim 2. Ay aşımızda max 37,5 oldu ateşi. yükselmeye başladıkça calpol verdik.biraz halsizdi o yüzden sürekli uyuyordu.2 gün ateşi kontrol etmek lazım.
Boncugunmelegi Hayır canım elleme bence yoksa huzursuzluk oluşturabilir aşının etkisi ile uyuyorlar zaten ateş olayını kontrol altında tut yeter uyuması iyi birseymis
KardelenYB Boncugunmelegi öyle mi tamam sevındım atesıne bakıyorum sürekli çıkarsa şurup vereceğim tek kata ındirecegım kıyafetını 😇
KardelenYB GmzeMnl teşekkürler 2 ay asıları verem / 5 Li karma aşı difteri boğmaca tetanoz hib / birde kpa aşısı
GmzeMnl KardelenYB uyku mu yapıyor ayyy biz yaptırmadık daha 8ocakta yapılacak korkuyorum. Ateş yapıyormuymuş.
KardelenYB Minnossareannesi yapılırken ağlıyor da sonra uyku yapıyor aman emzir kaldır ıyanmasa bile bide deliksiz uyumasın dikkat et canım
KardelenYB GmzeMnl evet canım ateş yapabiliyor bakalım olacak mı ateşimiz gece dikkat edin diyorlar ateş ıcın
Sedaerat Evet uyku yapıyor ama sonra 3 gün çok huzursuz oluyorlar benim bebegimde o gün uyudu ama sonra 3 gün burnumdan getirmişti şimdi normale döndü çok şükür 15 gün oluyo asi olalı 😊
KardelenYB Mrs_Ladybird He iyi o zaman benimki de kalkıyor doktor kalkamasa sıkıntı olur dikkatli ol dedi bana
Mrs_Ladybird KardelenYB sadece gece yatarken bir kere 3 4 saat uyuyabilir dedi ama en fazla 3 saat uyuyor o da 1 kere