zeynepeliz Kızlar bebeğim 3.ayına girdi. Yeni öğrendim ki devit damlanın içerisinde zararlı şeyler varmış paraben vs. Sizler neler kullanıyorsunuz? Ocean ve coledan varmış. Doktor coledan ağır olur dedi, bilenler yardımcı olabilir mi?
madambovary zeynepeliz ocean 400 IU alabilirsiniz. İçeriği temiz yalnız 400 lük olmasına dikkat edin.
tubaozlu zeynepeliz saglık ocagının erdiği kabızlık yaptıgı ıcın bnde ucretlı olan vitamin d isimli damlayı kullanıyoorum
Yeliz1905 Necla61 aa öle mi ben araştrmıştım temız içerikli falan yazıyodu. Bide doktorda önermisti. Hmm ben bidaha bakayım
sukayhanacar zeynepeliz ocean d 400 1 fıs veya 3 damla ç. 2 yasında 4 damlaya geçiliyo ilk yıl 3 damla
Necla61 Yeliz1905 canım.bize de doktor onu önerdi devlet karşıladığı bi vitamin olduğu icin ama içeriğinde ayçiçek yağı var o yüzden kullanmadım deca tabs hakiki zeytin yağ var içinde
Tunamiko Yeliz1905 çiğ tüketilen ayçiçek yağının herhangi bir zararı yok içeriğimi bilmiyorum ama arkadaş ayçiçek yağı var yazmış onun için kötü olduğunu düşünüyorsanız herhangi bir sıkıntısı yok. Çiğ ayçiçek yağıda yararlıdır.