canzuu Merhaba arkadaşlar bebegim 4 aylik oldu doktorumuz demir ilacı olarak sidefer verdi, icinde bi sise bi toz bi de damlalik cikti, icindeki tozu siseye koyacak miyiz çünkü ustunde takviye edici gıda yaziyo, yoksa sadece siseden mi vereceğiz?
nrmn canzuu ben kullanıyorum tozu şişeye boşaltıp 5 10 dakika kadar çalkalanması gerekiyor ve her kullanımda bir süre çalkalayıp daha sonra bebeğe verin tortuları dibine iniyor
borasmom Tozu şişeye döküp ortalama 5 dk çalkalayın biraz dinlendirin sonra damlalıkla bebeğinizin kilosuna göre kaşığa damlatıp verebilirsiniz
canzuu borasmom sulandirmadan kullanmayiniz yaziyo prospektusunde onu anlayamadik, nasil sulandiricaz? Siz kullaniyor musunuz?
Asel_mina O toz şase yi içiçe döküp çalkalayın ve sonra doktorunuzun önerdiği ccde bebeğinize verin her gün biz 6 ay kullandık gayet memnunuz bebeğimin kan demir değerleri en üst sınırdaydı gayet iyiydi son şişeyi yarım bıraktım hatta değerler çok yüksek olduğu için faydasını görürsünüz. Ama şöyle bir öneride bulunayim ilk başlarda kabızlık yapabiliyor o yüzden bir şişe bitmeden ikincisini temin etmiş olun araya giren boşluklarda her seferinde bebeğiniz kabız olmasın ☺️