Miniktavsan Pashador15 benimki de aynı. Tükürmek sıçmalı seviyo hep ağzında öyle seyler. Severken güzel bişey dememiştir daha.
Pashador15 Miniktavsan zaten bitane düzgününü göreyim şaşarım ablamın kaynanasıda ananesi kılıklı diyo kendi torununa 🤷♀️
Balbebek_Egemen ozgeya aynen gerçekten iyi niyet olsa yapılır ama mahsus gıcıklığına şunu yap bunu yap denilmesi insanı sinir ediyo
Pashador15 Balbebek_Egemen sende makara yap yok ya ogluna benzemiyo sana benziyo bizden bişi almamıs de hosuma gidiyo benim artık dalgaya vurmaya baslıcaksın
Pashador15 Srht ben direk suratımı asıyorum. Çocugumun yanında samimi olmayın dersin dicemde anlamazlar çocuk ilerde onlara küfür ettiginde kahkaha atarlar sonra haberlerde vahşet içerikli haberleri duyunca kendilerinden çok uzak tutarlar
Pashador15 KlncA işkence ediyorum desene 😁ben görüyorum işkenceyi cocugumda görsün diye ağlatıyorum 😁
Pashador15 gurbetkusu pek dikkatlı okumadınız sanırım yirmi yasına kadar kendi cocuguna bakmamıs eşimi bes yasında babası ölünce babaanneye bırakmıs. Smdi sevgi dolu bi insanmı sizce. bırakayımda doya doya sevsin. Annemin g.tünü yiyim le patigine s.çayımı nasıl bir tuttunuz enteresan...ahh ahh
Ercanekininannesi Benim kayınvalidem de laz ve o şekilde seviyo bende hiç rahatsız olmuyorum çünkü gerçekten ne niyetle söylediğini ve samimi olduğunu biliyorum başkası dese belki kızarm ama hem kayınvalidemi çok seviyorum hemde şiveli söyleyince çok tatlı oluyo 😄
Pashador15 Ercanekininannesi sevgiyle alakalıysa eger ben kaynanamı hiç sevmiyorum. Annemi cok seviyorum ama yinede sevgime ragmen uyarırdım kızardım darılırdım. Ne güzel kayınvalidenizi sevmeniz 🎈 arada iyi insanların olması 🌷bebeginizin küfür ögrenmesini istemezsiniz anlamaya baslayınca sevginize ragmen bence küfürlü ortamda yetiştirmiyelim
Ercanekininannesi Pashador15 yokl tabiki küfür öğrenmesini istemem şuan anlamaz ki zaten kaynanamda anlcağı yaşta öyle konuşmaz. Ama genel olarak aile içindede argo konuşuyolar bizden biraz farklı kültürleri bende alıştım artk.Siz bence sevmediğiniz için de daha bi fazla batmış bence 😊
Ercanekininannesi Pashador15 bu arada bizde cin deriz bebeklere cin gibi bakıyosa akıllı anlamında bu kötü bi şey değil bokluda nazar değmesin diye söylenir benim bildiğim 😊 benim babamda oğluma cicoz diyo mesela bana tatlı geliyo 😄
Cihan [silindi] deli oluyorum böyle çocuğu abuk subuk seven insanlara evde yardımcım vardı kız bebeğimi kedi yavrusu diye seviyordu saçını başını yolasım geliyordu
HtcBelis Pashador15 Diğerlerini anlarımda cin ne ya esim bi kere boşlukta bulunup kızımıza cin gibi bakıyo masallah dedi ona bile cok kızdım ne demek cin ya 🤨