Mirelkusveannesi gmc2015 merhaba çok geçmiş olsun, acaba sebebi ne bu durumun ya. Benim kızım 40 günlük, ıslak pamuk kullanıyorum henüz ıslak mendile geçmedim.altını her açtığımda vajina dudaklarını kontrol ediyorum ama hep aklımda neden oluyordur diye.
Busrabektas Alisaaaaa hayır elimi yıkadıktan sonra elimle yavaşça masaj yaparak uyguladım, iki hafta sonra da bebek vazelini kullandım, acilmiş bizimki çok şükür. Ama yine de ara sıra yapıyorum tekrar yaşamamak icin.
Alisaaaaa Busrabektas bende bugün kreme başlıyorum inşallah bizde faydasını görürüz. Tabi iyi yapıyorsunuz ara ara yapmakla. Peki masajı bastırarak mı yaptınız
Mercimepinannesi gmc2015 bizimde geçen ay dr kontrolünde görüldü gittiğimiz doktor tamamen kapanmış cerrahi müdahale edilmesi lazım deyip çocuk cerrahisine yönlendirdi biz başka bir dr. A daha gittik krem verdi ama öncesinde sıcak suda oturtup elinizle iki yana doğru hafifçe gerdirin dedi denedik oşekilde hemencecik açıldı elhamdulillah sizde bi sıcak banyo yaptırıp deneyin isterseniz gerek kalmaz cerrahi müdahale ya da kreme inşallah
gmc2015 Mercimepinannesi teşekkür ederiiim bende hormonlu kremde açmayı başardım cok şükür cerrahi müdahalee zorda kalmadıkca düşünmemiştimm rabbim cocuklarımızı korusunn☺️
Yelizdemir Woody mrb uzun zaman geçmiş fakat bizde de öyle Bi sıkıntı var bugün doktor baktı ve elle açtı kızım kıyameti kopardı vazelini nasıl sürüyorsunuz masaj filan yapıyormusunuz tekrarlanmaması İcin Bi şeyler yapmak istiyorum zaten kızım cok korktu altını acınca bile korkuyor ağlıyor
Woody Yelizdemir masaj yapmadım hiç. Altını kremler gibi biraz vazelin sürmelisiniz sadece. Saf vazelin olacak ama.. Geçmiş olsun