Hsrt54 kendimi gördüm sanki çok iyi bilirim ama herkesin bir hayat tecrübesi var işte çok farklı bir konuya gireceğim ama sizi bir nebze de olsa rahat düşünmeniz için yazıyorum bende tıpkı sizin gibiydim bebeğim doğdu on gün kuvezde kaldı kalbinde sıkıntılar çıktı sekiz aylikti kalp ameliyatı oldu aslaa yapamam başa çıkamam diyordum çünkü panik atak hastasıydım ama o hastanede benden çok kötü durumda olanlara şahit oldum ve dedim ki bebeğimin bana ihtiyacı var ben güçlü olmalıyım bir hafta bebeğimle hastanede kaldım ve ilgilendim beterin beteri var dedim ve bir daha o gün bugün panik atak beni yenemedi çünkü kendi kendime güç verdim hep o beynimdeki sesleri susturdum kalbim sıkışınca oturdum sakince geçmesini bekledim inanın çok hafifledi hepsi şimdi diyorum ki herkes gitse sadece kızımla yalnız kalsam 😊 eskiden aslaaa tek kalamam ölürüm derdim sizde o anlarda bunları düşünün bende bizde birşey yok deyin evladım bana muhtaç onun için iyi olmalıyım deyin bir zaman sonra çok rahat edeceksiniz