Sdatrk Kızlar bebeğim 6 ay 25 günlük ama hala desteksiz oturamiyor normal mi sizinkiler ne zaman desteksiz oturdu ?
Sdatrk BalarisiYusra aa öylemi bende korktum valla çevreme bakıyorum 6 7 aylık olunca hep oturuyorlar benimkide oturmayinca niye oturmuyor diyip durdular benide korkuttular
Sdatrk EslemEva_23 ayy iyi tek değilmişim 😊 ya aslında böyle şeylere takilmam her bebeğin gelişimi farklıdır ama cevremdekiler neden oturamiyor diyip durunca korktum açıkçası
Sdatrk calikusuu cevremdekiler korkuttu benide ahh bu insanlar durup dururken aklıma kurt düşürdüler sizlere sormak istedim sağolun 😊
Sdatrk canimoglum_2020 ahh bı kucaktan inse koyucam ama diş çıkartıyor ve hala gaz sorunumuz bitmedi aşırı mız mız 🤦
Sdatrk mariecurie20 teşekkür ederim rahatladım sayenizde 😊 çevrem sağolsun çocuğumda sorun varmış gibi davranınca korktum bnde😐
minnniks Sdatrk Ben halı serdim yere günün çoğunu orda geçiriyor kendi etrafında dönüyor yüz üstü dönmesi de yok hala ben çeviriyorum alıştırıyorum bakalım ne zaman olucakk
BalarisiYusra Sdatrk yani her bebeğin gelişimine göre değişir ama bende internet araştırmıştım 8. Ayda desteksiz oturabilirler yazıyordu
Sdatrk minnniks en yakın zamanda olur inşallah ahh hele emeklemesini dört gözle bekliyorum bayılıyorum bebeklerin emeklemelerine 😍
EslemEva_23 Sdatrk ahh bu cevredeki insanlar varya cok sinir oluyorum anneye psikolojik baskı yapıyorlar 8 aya kadar normal canım ben doktora götürdüm doktor böyle dedi emekleme ise her cocukta olmaz dedi doktorumuz
Sdatrk BalarisiYusra normalde bnde takmazdim ama işte çevre baskısı benimde aklıma şüphe düşürdü. Mama sandalyesinde oturtuyorum ozaman oturuyor ama normal yerde oturtunca kendini öne atıp iki büklüm oluyor
mariecurie20 Sdatrk benim annem bile daha oturmuyor mu deyip duruyordu. Al oturdu dedim en sonunda. Şimdi de dişe taktılar boşver 😊
2papatya Bi bebek tahmini ne zaman emekler peki oda 8. Aya mı tekabül ediyor. 6,5 aylık ikiz kızlarım var her gören emeklemiyo mu dşye soruyor k mi içimde sorun ettim