MaviliMaviliMorCicek Kızlar bugün bebeğimin aşısı vardı.Doktor 3 aşı var 3üde özel dedi rota ve menenjit a ve b aşıları imiş. 1045 TL ödedik.Yaptıranlar sizin fiyatlar da böylemiydi yoksa hastaneye göre değişiyor mu ?
Merve_Kurt MaviliMaviliMorCicek ben Hatay’da yaşıyorum İskenderun özel palmiye Hastanesi’nde yaptırdım üçünü de direk hastaneden Aldım 1050 lira koydum bende canım ama ben yaptirdigim zaman mart ayıydı suan 13 ayimizda son dozlar olacak menenjit aşılarının yani normal cnm
Bademm MaviliMaviliMorCicek hepsinin parasını toplu mu aldılar anlamadım ben zamanı gelince eczaneden alıp yaptırım 318 TL verim rota için 2 kere
littleprincemom MaviliMaviliMorCicek hastaneye gore değişiyor muayene fiyati içinde olabilir bizim 800tl tutmuştu
Suleinn Ben kastamonudayım şu anda sadece rotavirüs oldu ve bn eczaneden kendim aldım 350 tl ye belki değişebilir ama hastaneye göre
Busetemel MaviliMaviliMorCicek İstanbul’da yaşıyorum Türkiye hastanesindeydi doktorumuz değiştirdik şu an ama evet o civarda bi ücret ödedik o aşılar için .
eymenkerem MaviliMaviliMorCicek menenjit a ve b yi ayni anda yapması şaşırttı beni ağır gelmeyecek mi acaba. Rota 300 kusur nimenrix 400 kusur bexero da 500 kusur benim yaptirdiim hastanede böyle bakınca 1200 1300 civari birsey nrmal.
Busetemel eymenkerem eğer iki dozsa evet aynı anda yapılıyor tek doz ise 8. Ayda bende çok tereddütte kaldım çok araştırmıştım yaptırdım bi sorun olmadı çok şükür
limonlukarpuzzz eymenkerem doktorun aşi takvimine göre değişiyor bizimde menenjit a ve b aşisi birlikte yapildi 2. Dozumuzu ocakta olacağiz yine ayni şekilde. Nimenrix ve bexeroyu 720 tl ye aldim ben.
littleprincemom MaviliMaviliMorCicek zammı geldimi acaba bizde eczaneden almıştık biri 300tlydi digeride 400du galiba 10.ayimizda bexora tek olacak bakalim ne kadar diyecekler:)
eymenkerem MaviliMaviliMorCicek şaşırdım valla insallah sıkıntı olmaz ateş vs. Çünkü bu menenjitler sırayla yapılıyor bende bütün dozlarini yaptiriyorum araya 2 ay ara koyuyor doktorum 🙄
motherthea MaviliMaviliMorCicek bize doktorumuz sadece rota önerdi menenjit vs 9cu ayda tek doz yaparız gerek yok dedi. sizin yaptırdığınız doz doz her seferinde aynı parayı ödiyceksniz yengem 3 bin ödedi 3 doz şeklinde
MaviliMaviliMorCicek Busetemel benim de Esra hanım niye değiştirdiniz acaba ben başta ona gittiğim için devam ediyorum memnun kalmadınız mı
Tunamiko MaviliMaviliMorCicek bizde rota ve meningokok bexsero olduk ikisi 760 lira tuttu. Nimenrix 7. Ayda yaptıracağız ilk dozunu. Rotanın bir dozu daha bexseronun 2 dozu daha var. Sizde muayene ücretine vardır muhtemelen çünkü bizde ayrıca ödedik muayene ücretini.
motherthea MaviliMaviliMorCicek biliyorum sormuşsunuz ya söyledim bende bildiğim kadarıyla her doktor farklı İmkanı olan yaptırmalı tabi.
TugbaNil MaviliMaviliMorCicek aşağı yukarı aynı fiyatlar, ben istanbuldayım bikac hastaneden fiyat aldım totalde 50,60 falan fark ediyodu